Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése hármas szexben?
21 éves szűz, hetero fiú vagyok. Egy facebook csoportban megismerkedtem egy nekem nagyon tetsző, idősebb, 29 éves nővel, aki hajlandó lenne velem lefeküdni, viszont itt kezdődik a bibi: igazából azért feküdne le velem, mert a biszex pasijával már régóta ki akarják próbálni a hármas szexet, és kifejezetten egy fiatalabb, még szűz sráccal szeretnék ezt csinálni.
Amúgy "megnyugtatott" a csaj, hogy közben csak puszilgatna és tapizna a pasija, nem kéne konkrétan kúrnom vele, smárolás se lenne, semmi ilyen, csak ilyen light-os petting. Mindketten a nővel kefélnénk, vele csókolóznánk stb.
Dilemmában vagyok, mert nagyon tetszik a csaj és már nagyon szeretnék végre valakivel szexelni, de a pasik semennyire nem izgatnak, viszont lehet ennek ellenére meghoznám azt az áldozatot, hogy elviselem a pasija simogatását és puszilgatását.
Korombeli egyedülálló csajokkal valahogy a francért se akar összejönni a dolog.
Szerintetek mit tegyek?

válasza:Csajjal úgy beszéltél, hogy hallottad a hangját is, esetleg személyesen?
Gondolom nem, hanem csak írásban.
Az tudod mit jelent...

válasza:

válasza:Na! Jeleztem a csajnak, hogy én nekem mégse annyira tetszik ez a hármas ötlet. Azt mondta, hogy akkor lehet megpróbálhatjuk vele kettesben, mert amúgy én is tetszek neki, de ettől még sok mindent át kell gondolnia, és erről ne beszéljek semmit a pasijának.
Reménykedek.

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!