Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megint belehabarodtam egy 50...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint belehabarodtam egy 50 körüli nőbe, és sajnálom, hogy "lemaradok" róla, mert sokkal fiatalabb lány vagyok. Van meglátásotok?

Figyelt kérdés
Úgy értem a "lemaradást", hogy kezd teljesen elbűvölni a személyisége, esze, komolysága, de ugyanakkor gyermeki lendülete,stb, de amikor régebbi képeket/videókat nézek róla, akkor látom meg, hogy már valszeg túl "idős" hozzám.. 26 éves lány vagyok. Nem volt még kapcsolatom amúgy egyik nemmel sem, mert sosem foglalkoztatott, hogy rohanjak dugni valakivel csak mert a hormonok. Azóta meg ilyen plátói dolgaim vannak, és aztán sajnálom, magam, hogy bárcsak x évvel ezelőtt ismertem volna meg. Ez nem az első ilyen eset, és nem tudom mit tegyek, de így sajna örökre egyedül maradok. Meg persze férjnél van, dehát... ez sosem jelent semmi biztosat, nameg nagyon jól megy az ismerkedés, már amennyire időnk engedi, inkább nagyobb összejöveteleken találkozunk össze. A lényeg, hogy nem elsődleges nekem a külső, de azért mégis csak... 50 fölött már rajta is meglátszik az idő,bármennyire is vonzó még, és akaratlanul is de nem bírok "úgy" tekinteni rá, mint akire rámozdulnék, de mégis ő maga az, akivel tudnék kapcsolódni. Nem tudom érthető-e. Egyszerűen halálra ítélem magam ezekkel a szitukkal, mintha egy disszonanciát generálnék. Azt érzem, hogy amikor pár éves fotót vagy akármit látok róla, akkor a vonzalom is átsuhan rajtam, és próbálom azt képzelni, mintha még mindig "olyan" lenne. De ezt egyáltalán nem gonoszságból teszem, mintha most egy vén trotty lenne, de valahogy mindig ez van.

jan. 11. 15:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%

Majd eldöntöd magadnak hogy tetszik-e vagy nem és úgy lépsz.

Te most azt se tudod hogy mit akarsz , meg tetszik, nem tetszik.

jan. 11. 15:28
 2/19 anonim ***** válasza:
23%

És Ő már adta jelét írányodba?

A férj lehet örülne, ha láthatná a párját egy másik Nőcivel!!

jan. 11. 15:35
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Attól, hogy 50-es, egyáltalán nem biztos, hogy nem nyitna feléd. Bátraké a szerencse!
jan. 11. 15:59
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

Lépj!

Nem hinném hogy megbánod de azt tuti hogy ha nem teszed meg akkor igen

jan. 11. 16:15
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy megértettétek a problémát!:( Az a bajom, hogy szerintem nem oké, hogy a kicsit fiatalabb verziójukat nézegetem, és bánkódok. Mint mondtam, hiába lépnék, a látható idősebb mivoltuk miatt érzek egy kis "taszítást", hogy ez a korkülönbség már talán nem emészthető nekem, de mint ember nagyon megfog (és külsőre is gyönyörű volt). Nem az a kérdés, hogy bátor vagyok-e, vagy nyitna-e felém. A férjével való hármasozást pedig nem vagyok hajlandó komolyan venni, ilyen válaszra nem vagyok kíváncsi... Meg láthatóan már inkább amolyan barátok/élettársak kb 30 év után. Mindegy is, itt mindenki nagyon könnyen mondja, hogy mozduljak a huszonéves fenekemmel szűzen, de nektek is ilyen könnyen menne? Abban lehet valami, hogy nem tudom pontosan mit érzek.
jan. 11. 16:34
 6/19 A kérdező kommentje:
a többes szám az eddigi esetek miatt van, nem vagyok skizo.:)
jan. 11. 16:35
 7/19 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sok olyan 30-40-es nőci van, akik a fiatalabb énjükre még jobban hasonlítanak!

Vagy próbáld megállni,hogy nem a múltat hanem a jelent nézed!

Ha a most bejön akkor lépj, ha nem keress mást...

jan. 11. 16:40
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

"huszonéves fenekemmel szűzen"

Ez hogy jön ide?

jan. 11. 16:50
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy segíteni próbáltok!

utolsó: hát úgy jön ide, hogy nyilván vannak komplexusaim egy ilyen korú és műveltségű nővel szemben. Én sem vagyok éppen a társadalom alja, ha szabad így mondani, éppen ezért is kedvel, de azért mégis csak, mindenben előrébb van mint én. És hát, ilyen egyéb tereken meg tapasztalatlan is vagyok, de nekem sosem a testiség volt a mozgató rugóm, ezért nem jött még össze senkivel.

jan. 11. 17:04
 10/19 anonim ***** válasza:
69%

Van lehetőséged kettesben beszélgetni vele? Ő nyitott feléd? Igen, az hogy férjnél van nem jelent semmit. Ha van lehetőséged bókolj neki.

"mindenki nagyon könnyen mondja, hogy mozduljak"

Tudom, hogy mennyire nehéz. Még ha vonzónak is talál, a korkülönbség miatt lebeszéli magát.

jan. 11. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!