Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint belehabarodtam egy 50 körüli nőbe, és sajnálom, hogy "lemaradok" róla, mert sokkal fiatalabb lány vagyok. Van meglátásotok?

válasza:Majd eldöntöd magadnak hogy tetszik-e vagy nem és úgy lépsz.
Te most azt se tudod hogy mit akarsz , meg tetszik, nem tetszik.

válasza:És Ő már adta jelét írányodba?
A férj lehet örülne, ha láthatná a párját egy másik Nőcivel!!

válasza:

válasza:Mi a kérdés?
Lépj!
Nem hinném hogy megbánod de azt tuti hogy ha nem teszed meg akkor igen

válasza:Szerintem sok olyan 30-40-es nőci van, akik a fiatalabb énjükre még jobban hasonlítanak!
Vagy próbáld megállni,hogy nem a múltat hanem a jelent nézed!
Ha a most bejön akkor lépj, ha nem keress mást...

válasza:"huszonéves fenekemmel szűzen"
Ez hogy jön ide?
Köszönöm, hogy segíteni próbáltok!
utolsó: hát úgy jön ide, hogy nyilván vannak komplexusaim egy ilyen korú és műveltségű nővel szemben. Én sem vagyok éppen a társadalom alja, ha szabad így mondani, éppen ezért is kedvel, de azért mégis csak, mindenben előrébb van mint én. És hát, ilyen egyéb tereken meg tapasztalatlan is vagyok, de nekem sosem a testiség volt a mozgató rugóm, ezért nem jött még össze senkivel.

válasza:Van lehetőséged kettesben beszélgetni vele? Ő nyitott feléd? Igen, az hogy férjnél van nem jelent semmit. Ha van lehetőséged bókolj neki.
"mindenki nagyon könnyen mondja, hogy mozduljak"
Tudom, hogy mennyire nehéz. Még ha vonzónak is talál, a korkülönbség miatt lebeszéli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!