Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, láttatok már tömegközlekedésen mellettetek álló pasinak a nadrágban dudorodó farkát?
Figyelt kérdés
Ami látványosan dudorodott, vagy olyan nagy volt. Mit gondoltatok?jan. 30. 17:50
1/6 anonim 

válasza:

válasza:igen, a 2 es villamoson a Széchenyi térnél forgattam a fejemet
és balra egy 32 körüli férfinak a nadrágjával volt valami probléma
igen szerintem dudorodott. 🤭
2 hete volt
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Nekem már volt, hogy nézték a csajok és szemeztek velem utána. Pedig nem nagy, csak átlagos. Érdekes helyzet volt, sajnos nem túl gyakori.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Nekem dudorodott, neztek is, de nem lattak semmit a kis kivancsiak, mert 5 centis.
Bela, 50f
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem nézegetem hogy ki bámul, mert 10 ből 9 pasi úgy is egyből végig mér minden nőt ahogy meglátja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!