Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nemi vágy okozza az emberisé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nemi vágy okozza az emberiség szenvedését, rabszolgasorban tengődését, majd kipusztulását?

Figyelt kérdés
Nemi vágy miatt az emberek nem tudnak uralkodni az ösztöneiken. Túlszaporulat, népességrobbanás, feléljük a tartalékainkat. Minél több ember van, annál több a háború, ezt láthatjuk most is. És minél több ember van a földön, annál kevesebb jut arányosan 1 embernek. Ahol sokgyerekes család van, ott előbb-utóbb megjelenik a nyomor. Szerintem a szex fogja okozni az emberiség vesztét.

tegnapelőtt 22:52
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Sáskamódra szaporodunk, ebnől katasztrófa lesz. Más most tragédia a helyzet.
tegnapelőtt 22:53
 2/24 A kérdező kommentje:
Minél több az ember, annál nagyobb a szegénység mértéke is.
tegnapelőtt 22:55
 3/24 A kérdező kommentje:
Sőt, minél több ember van, annál nagyobb a megosztottság, ellentétek, faji/vallási konfliktusok stb.. És ugye kevesebb erőforrás is marad. Környezetszennyezés stb..
tegnapelőtt 22:57
 4/24 A kérdező kommentje:
Ha pl sok csirkét összeterelünk, összezsúfolunk egy helyre, elkerítjük őket, akkor agyoncsipdesik, tapossák egymást, mert nincs elég élettér nekik.
tegnapelőtt 23:02
 5/24 anonim ***** válasza:
71%

Aha. Magyarul incel vagy és nincs nőd.

Világos.

tegnapelőtt 23:10
 6/24 A kérdező kommentje:
Iszonyú dühös vagyok azokra, akik egy ilyen világba gyereket vállalnak.
tegnapelőtt 23:11
 7/24 A kérdező kommentje:
Vagyis nem dühös, de nem értem egyszerűen. Az a baj, hogy az ösztönök uralkodnak a józan ész fölött..
tegnapelőtt 23:19
 8/24 A kérdező kommentje:
És az élvezetek ész nélkül kielégítése a racionális gondolkodás helyett. Csak ez az út a nyomorba vezet, én azt gondolom.
tegnapelőtt 23:20
 9/24 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem lenne nemi vágy egy generáció után kihalna az emberiség.

Nem gondoltad ezt túl.

tegnapelőtt 23:27
 10/24 A kérdező kommentje:
9# Ezért az emberiségért nem lenne olyan nagy kár. Minél több ember van egy adott helyen, annál jobban megnő az agresszió, erőszak mértéke. A sok rossz emberért vajon kár lenne? Nem hinném..
tegnapelőtt 23:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!