Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendō ilyen helyzetben a támogatói kapcsolat keresés?
A történetem röviden: harmincas éveim elején járó nõ vagyok. Megszûnt a lakhatásom, most szabadultam egy bántalmazó kapcsolatból. Szeretném újraépíteni az életem, de családom nincs, a barátaim pedig nem tudnak befogadni. Elítélendõ lenne ilyen esetben támogatót keresni, aki ideiglenesen tud biztosítani egy szobát?
Soha nem volt közöm ehhez a világhoz de nagyon kétségbe vagyok esve. Végigjártam a szociális központokat is.

válasza:

válasza:

válasza:Ha nem látsz más megoldást és bele tudnál menni egy ilyenbe akkor nem tök mindegy, hogy az itteniek mit gondolnak róla?
Csináld és ne verd nagydobra, ennyi! Majd ha helyreállsz továbblépsz. Bár azzal azért légy óvatos, hogy ebben is elég kiszolgáltatott leszel!

válasza:

válasza:Élettársam hunyt el.
Egyik pillanatról a másikra.
Magamra hagyva több milliós kölcsönnel. Plusz egy kamasszal.
Hát... nem volt egyszerű menet.
Személyi kölcsönt vettem fel. Kifizettem belőle a kauciót.
Utána pedig egyik napról a másikra. Kifizettem mindent a fizetésemből és a maradékból éltünk. (70-80 ezer Ft)
Én is elgondolkodtam ezen az úton.
De nem vitt rá a lélek.
Most jobban élünk. De azt az 1 évet nem sírom vissza.

válasza:Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!