Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete talàlkozgatom egy sràccal. Hètvègèn megyünk a hètvègi telkère, èn jó időben szeretek felső nèlkül napozni, ha ledobom a bikini felsőt nem fog ledèrnek gondolni?
Figyelt kérdés
Toplessápr. 27. 20:16
1/37 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem kérdezd meg tőle. Én nem venném le még, de ez nem jelent semmit.
3/37 A kérdező kommentje:
Làny vagyok. Nyilvàn meg fogom kèrdezni Tőle, de gondolom azt mondja, h nyugodtan.attól mèg nem tudom mit gondol.
ápr. 27. 20:26
4/37 anonim 

válasza:

válasza:1) találkozgatoK
2) Nem tudjuk, nem ismerjük milyen a srác.
3) Azt se tudjuk látott e már meztelenül avagy szeretne-e
Szerintem beszélgess vele nudista témákról. Ha ügyes vagy, innen már be tudod dobni a kérdést.
5/37 anonim 

válasza:

válasza:Ne csinálj belőle nagy ügyet. Feldobhatod a témát egy egyszerű kérdéssel. *mennyire zárt a telked? Én szeretek felső nélkül napozni. Ott megtehetem anélkül, hogy a szomszédok látnának?* Ezzel jelzed, hogy ez neked a szabadságról és a kényelemről szól, nem pedig a csábításról. Ha nyitott vagy a közeledésére a monokinis napozás egyértelmű zöld jelzés a számára. N
6/37 anonim 

válasza:

válasza:A találkozgatok egy eléggé megfoghhatatlan megfogalmazás itt. Talán azt lehetne alapul venni, hogy szex volt-e már köztetek? Ha volt, nyugodtan kérdezd meg, napozhatsz-e igy? Ha még nem volt, akkor akár rosszul is érintheti, hogy a szomszéd bácsi(?) elöbb látja a melleidet mint ö. Szoval szerintem még ne hozd elö.
7/37 A kérdező kommentje:
Nem volt mèg szex, azzal vàrnèk az èrzelmekig. Amúgy visszafogott, túlzottan is. Nem akarok feszengeni se meghazudtolni magam. Szeretek fedetlen keblekkel napozni. Szerintem csak úgy van èrtelme
ápr. 27. 20:38
8/37 anonim 

válasza:

válasza:Add meg a számod ha komolyan gondolod, és felhívlak. Az ilyemsit jobb úgy kitárgyalni.
Másrészt legalább hallod a beszélő hangján hogy nem csak ökörködik
9/37 A kérdező kommentje:
Egy kèrdèst tettem fel, nem ismerkedni akarok.
ápr. 27. 20:52
10/37 anonim 

válasza:

válasza:De igen, tudjuk hogy azt akarsz. Fiú vagy, és kiéhezett
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!