Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete talàlkozgatom egy sràccal. Hètvègèn megyünk a hètvègi telkère, èn jó időben szeretek felső nèlkül napozni, ha ledobom a bikini felsőt nem fog ledèrnek gondolni?
Figyelt kérdés
Toplessápr. 27. 20:16
11/37 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, làny vagyok
ápr. 27. 20:59
12/37 anonim 

válasza:

válasza:Ne bizonygasd, hogy lány vagy. Ne etesd a trollt.
14/37 anonim 

válasza:

válasza:A sok marha jól lepontozott... Ők (lesznek a jövöbeli) gyorséttermi dolgozók vagy ilyesmi.
15/37 anonim 

válasza:

válasza:Ha meghívott hétvégén magához, akkor mindegy miben napozol így is úgy is meg akar majd dugni :D
16/37 A kérdező kommentje:
Fèlènk sràc, nem hiszem, mèg nem kezdemènyezett idàig. Most legalàbb majd meglàtja a mellem.😉
ápr. 27. 22:06
17/37 GreenFlow 

válasza:

válasza:A hozzáállásán múlik, de ha jó fej, simán megengedi. Nekem például kifejezetten jól esne, ha egy lány ilyen természetesen állna hozzá, már csak a bizalom miatt is. Szerintem nem ledérség, de mivel még friss az ismeretség, jobb előtte rákérdezni, hogy neki ez belefér-e.
19/37 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem két hét után ez elég merész húzás, de pont ettől lehet hatásos. Ha csak úgy, szó nélkül ledobod, az tuti sokkolni fogja – kérdés, hogy pozitívan vagy negatívan.
Ha nem akarod, hogy félreértse, dobd be félvállról: "Remélem nem vagy túl prűd, én imádok foltmentesen barnulni!" Ezzel jelzed, hogy ez neked természetes, nem pedig egy direkt "meghívó". De azért készülj fel: ha egy srác meglátja a kiszemeltjét félmeztelenül a saját telkén, ott a napozásból pillanatok alatt szintlépés lehet.
Csak akkor tedd meg, ha nem bánod, ha a "baráti napozás" hirtelen átmegy valami sokkal forróbbba!
20/37 A kérdező kommentje:
Amúgy ez nem is bizalom kèrdèse, hanem tök jó szabadsàg èrzès.
ápr. 27. 22:17
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!