Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 hete talàlkozgatom egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete talàlkozgatom egy sràccal. Hètvègèn megyünk a hètvègi telkère, èn jó időben szeretek felső nèlkül napozni, ha ledobom a bikini felsőt nem fog ledèrnek gondolni?

Figyelt kérdés
Topless
ápr. 27. 20:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
66%

Ha leveszed előtte és láthatja a melleid, akkor azt fogja gondolni, hogy benne vagy a szexben. Addig is állni fog a f@rka amikor meglát bikiniben, de ha csak egy csipet bugyi lesz rajtad, akkor aztán végképp. Nem ledérnek fog gondolni hanem azt, hogy te már készen állsz a szexre.

Mert ha nem így lenne akkor nem mutatnád meg a melleid. Igen.. neked az napozás, de neki mellmutatás.

Szóval vedd le és dugjatok, ne kéresd magad, ne húzd az agyát. Te is akarod azt ha már ott lesztek kettesben egy telken. (vagy legalább hadd élvezzen a szádba, azt ki tudod dumálni, hogy a dugás korai de egy szopás belefér.)

ápr. 27. 22:19
 22/37 A kérdező kommentje:
Ti fèrfiak mièrt gondoljàtok, h ha vki engedi làtni a mellèt akkor mindent lehet??
ápr. 27. 22:23
 23/37 anonim ***** válasza:
Akkor már ledobhatnád a bugyit is. Mi értelme csak bugyiban napozni?
ápr. 27. 22:24
 24/37 anonim ***** válasza:

19#

Akkor csinàld, majd meglátod a reakciójàt! Amúgy bejön a srác?

ápr. 27. 22:24
 25/37 A kérdező kommentje:
Igen nagyon tetszik a sràc, csak túl nyugis hozzàm.
ápr. 27. 22:25
 26/37 anonim ***** válasza:
#20 Szerintem eléggé bizalom kérdés, mert megbízol benne, hogy a melleid láttán is vissza tudja fogni magát, ami sok válaszolóról ezen az oldalon valszeg nem elmondható
ápr. 27. 23:47
 27/37 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy én mindent értek, meg azt is hogy így szeretsz napozni, de amikor egy srác társaságában, akivel nem csak haverkodni akarsz, megmutatod a meztelen melledet, mit gondolsz mi jár majd a fejében? Ezt te is tudod, max úgy csinálsz mint aki nem... A helyében biztos hogy azt mondanám hogy oké, akkor én meg gatya nélkül szeretek napozni😀
ápr. 28. 00:02
 28/37 anonim ***** válasza:
33%
Mekkorák a dudáid?
ápr. 28. 06:22
 29/37 A kérdező kommentje:

28

Mi köze a kèrdèshez a mèretem?

ápr. 28. 06:35
 30/37 anonim ***** válasza:
Ezt minden csaj tudja...
ápr. 28. 11:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!