Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnek ilyen undorító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnek ilyen undorítóak a férfiak?

Figyelt kérdés

Ma reggel felébredek, Facebook

Majd ezt látom:

[link]

Már hányingerem van.

ápr. 28. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"És amikor a Híradók azzal vannak tele hogy a férfi megerőszakolta a nőt?"

Igen, ez igazságtalan: a férfiak erősebbek és hajlamosabbak az agresszióra.

De ettől még kreténség a férfiakat undorítónak nevezni.

ápr. 28. 15:37
 12/13 onlyjustme ***** válasza:
Én ma, mint minden nap kinyitottam cirka 20 ajtót a kolléganőimnek, de az ilyesmi nem szokott hiradóba kerülni...
ápr. 28. 20:38
 13/13 regiember ***** válasza:
Ez mitől szexuális? Az erőszaktól? Mellesleg vegyes a felhozatal. Az ember alapból aljas, de próbál viselkedni. Szóval hányinger ide/oda nem kellene általánosítani, bár én épp azt tettem.
ápr. 28. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehetünk mi magyarok ennyire undorítóak egymással?

Külföldön élek. Más népektől azt látom hogy segítik egymást. A lengyel a lengyelt, az orosz,az oroszt . De a magyar ott tapossa a másikat ahol tudja.. miért??

Hibát követtem el? A gyerekem undorítóan viselkedett az iskolában, én pedig mindenki előtt felpofoztam...

Pénteken történt. A kis barátaira nem tudom, mi jött rá, de nekem nem tetszett. Arra mentem be, hogy a gyerek, akit a fiam és még néhány osztálytársa nap közben közösen piszkáltak, gúnyolták, csúfolták, beszólogattak neki, lökdösték, az anyuka a gyereküket védő...

Hogy lehetnek ilyen undorítóak a mai gyerekek? (többi lent.)

Bezzeg én a gyerekkoromban játszottam, gyerekes dolgokat csináltam ameddig csak lehetett.Erre most mit olvasok? Nagyon dühítő.

Milyen olyan nagy baj manapság hogy azt mondom hogy a dagadt nők undorítóak és nem vonzódom hozzájuk?

Miért kéne azt mondanom rájuk hogy szépek miközben én nem vonzódom hozzájuk?

Csak szerintem undorítóak a többnyire okostelefonokkal készült, hányingert keltően túlszaturált, túlélesített és kontrasztozott képek?

Sony kamerák sajátos tulajdonságai is, ami a színeket illeti. Engem undorral tölt el. A valóságtól teljesen elrugaszkodott színű képek szennyezik az internetet és a laikusok ízlését illetve realitásérzékét. Jellemzően közösségi médiákban van felnyalva ez a fajta giccs,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!