Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnek ilyen undorítóak a férfiak?

válasza:"És amikor a Híradók azzal vannak tele hogy a férfi megerőszakolta a nőt?"
Igen, ez igazságtalan: a férfiak erősebbek és hajlamosabbak az agresszióra.
De ettől még kreténség a férfiakat undorítónak nevezni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Külföldön élek. Más népektől azt látom hogy segítik egymást. A lengyel a lengyelt, az orosz,az oroszt . De a magyar ott tapossa a másikat ahol tudja.. miért??
Pénteken történt. A kis barátaira nem tudom, mi jött rá, de nekem nem tetszett. Arra mentem be, hogy a gyerek, akit a fiam és még néhány osztálytársa nap közben közösen piszkáltak, gúnyolták, csúfolták, beszólogattak neki, lökdösték, az anyuka a gyereküket védő...
Bezzeg én a gyerekkoromban játszottam, gyerekes dolgokat csináltam ameddig csak lehetett.Erre most mit olvasok? Nagyon dühítő.
Miért kéne azt mondanom rájuk hogy szépek miközben én nem vonzódom hozzájuk?
Sony kamerák sajátos tulajdonságai is, ami a színeket illeti. Engem undorral tölt el. A valóságtól teljesen elrugaszkodott színű képek szennyezik az internetet és a laikusok ízlését illetve realitásérzékét. Jellemzően közösségi médiákban van felnyalva ez a fajta giccs,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!