Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a hármas szexről?
A bejegyzést nőként írom.
Párszor, mikor elmentünk a párommal és pár baráttal szórakozóhelyekre, előfordult, hogy csókolóztam más lányokkal. Hiába volt bennem alkohol, nagyon izgatott a dolog.
Aztán pár hónapja már nagyon agyalok azon, hogy jó lenne, ha bevonnánk a párommal egy másik lányt is, persze ha ő is benne lenne.
Gáz vagy nem gáz, ha masztizom, arra gondolok, hogy épp a párom elégíti ki az adott lányt benne.
Elsősorban azoktól kérnék véleményt, akik voltak már ilyen helyzetben.
Túlélte a kapcsolatotok? Nyilván tudom, hogy más rágondolni és más megélni a dolgot.
6 éve vagyunk együtt.

válasza:

válasza:Az a véleményem hogy egy álomnő vagy. Volt ilyen barátnőm mint Te, tervben is volt a dolog de sajnos a megvalósításig nem jutottunk el, a barátnője bepasizott nem sokkal a dolog előtt így meghátrált 😭 ...A kelenlegi páromnak hiába sulykolom, neki sajnos nincsen efféle vágya, de bízom benne hogy még változhat, nekem viszont ez a bakancslistám top tétele.
Ha az exemmel összejött volna, nem hiszem hogy rosszat tett volna a kapcsolatunknak, ugyanis ő volt kettesben a barátnőjével, és szex közben fantáziáltunk róla hogy közben ő is velünk van és egyébként azon kívül hogy tökéletesen megfelelőnek tartottam volna a csajt a hármashoz, nem olyan csaj volt, aki bármiben bekavart volna, nem volt sem jobb csaj, sem karakterben nem volt olyan aki vonzott volna jobban mint a barátnőm.

válasza:

válasza:Szerintem próbáld/próbáljátok ki, bár erről a párod véleményét is kérd ki. Mondjuk ha elötte csókolóztál a bulikban és nem volt ellene kifogása akkor a folytatás is tetszeni fog neki pláne úgy, ha a beszálló egy csaj lesz.
Ebben a műfajban fontos a bizalom és a hogy a féltékenységet hírből se ismerjétek, ha ezek nincsenek meg ne vágjatok bele mert megmérgezi a kapcsolatotokat, ha megvan akkor a határ a csillagos ég.
Mondjuk állandóra találni egy nőt nem egyszerű, de nem is lehetetlen feladat

válasza:

válasza:

válasza:7 ahogy 6-os írta "bizalom" együtt egymásért egymásnak, kettőnknek. Ha ez megvan lehet próbálni. Mi négyest próbáltuk csúnyán beégtünk. Túl monogám vagyunk.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha egymásban és magatokban bíztok teljesen, legföljebb nem jön össze és kész. Egy tapasztalttal gazdagabbak lesztek.An
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!