Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a hármas szexről?
A bejegyzést nőként írom.
Párszor, mikor elmentünk a párommal és pár baráttal szórakozóhelyekre, előfordult, hogy csókolóztam más lányokkal. Hiába volt bennem alkohol, nagyon izgatott a dolog.
Aztán pár hónapja már nagyon agyalok azon, hogy jó lenne, ha bevonnánk a párommal egy másik lányt is, persze ha ő is benne lenne.
Gáz vagy nem gáz, ha masztizom, arra gondolok, hogy épp a párom elégíti ki az adott lányt benne.
Elsősorban azoktól kérnék véleményt, akik voltak már ilyen helyzetben.
Túlélte a kapcsolatotok? Nyilván tudom, hogy más rágondolni és más megélni a dolgot.
6 éve vagyunk együtt.

válasza:Volt alkalmam benne lenni 2L1F felállásban. Mindhárman élveztük és sokkal de sokkal közelebb éreztem magunkat egymáshoz, emellett felizgatott engem.
Hiányzik nekem, hogy újra FWB kapcsolatban legyek egy lánnyal, akivel csodálatos lenne az intimitás.

válasza:Ez nagyon nem mindenkinek való.
Nagyon mély és erős kapcsolat kell hozzá.
Sok minden bejatszhat. Feltékenység, mi van ha jobban elvezed a masikkal mint a pároddal, mi van ha oda is szövődik gyengédebb erzelem. Stb...
Nah és szabalyok. Pl csak együtt játszhattok a harmadikkal, nincsen összejarás a parunk nelkül.
10/9 pár ebben sérül. Az az egy meg megtalalta amit keresett.
Lehet jobb egy engedélyezett azonos nemű szerető.
Az sem lesz mar teljes integritas párkent. Komoly a kockázati része azért.

válasza:

válasza:Én 31 évesen nemrég találtam egy 18 éves bombázó dögös csajszit
Pikk pakk belevittem a jóba, haverommal szoktunk ketten dugni péntekenként..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!