Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történne, ha egy heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne, ha egy heteró férfi szexuális kapcsolatba kerülne egy meleggel ?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz lenne neki, vagy tudná élvezni ?
ápr. 30. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Mivel 100% -ban nők után érez szexuális vonzalmat, valószínűleg undort váltana ki belőle.
ápr. 30. 21:11
 2/12 Jacobs2 ***** válasza:
100%

nem kerülne kapcsolatba, mert a hetero undorodik a saját nemétől.

Ha nem, az minimum bi.

Teljességgel elképzelhetetlen, hogy másik pasihoz egyáltalán hozzáérjek romantikusan nemhogy több.

ápr. 30. 21:11
 3/12 Kv-An ***** válasza:
Jacobs neked isten bizony tartanám a gyertyát.An😂😂
ápr. 30. 21:21
 4/12 Jacobs2 ***** válasza:

3

😁

ápr. 30. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
utolag rosz lenne. ha a nő beköti a szemem, és miután leveszi rólam és látom hogy pasiba ment el undor lenne közben jó volt, de aki nem érez, és más helyzetben biszexről van szó. de maga az aktus lehet jó ha jól csinálják és nem látod
máj. 1. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mi történik. Ha pl az illető leszop, ahhoz nem kell vonzalmat érezned iránta
máj. 1. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
6- dehogy nem, aki egy férfit meg tudna szopatni az minimum bi.
máj. 1. 23:58
 8/12 anonim ***** válasza:
A f...aszt
máj. 2. 11:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Nos akkor elmesélem mert velem megtörtént. A domina bekötötte a szemem és leszopott hittem én. Aztán lekerült a szemtakaró. És látom hogy a spermát egy csávó nyalogatja. Én meg ki vagyok kötve és nem tudok mit tenni.

Mit éltem át stb? Nos mesélek.

1. Kiakadtam és belankadtam. Az úrnő elmondta miért kaptam a büntetést. Elfogadtam és nem mondtam ki a menekülőszót ennek ellenére se.

2. Utálni kezdtem magam hazafele és mondom miért. Ugyanis míg nem tudtam hogy pasi szop nagyon élveztem. Konkrétan életem egyik legnagyobb élvezése volt. Csak hogy nem gondolom hogy a pasi miatt. De mi van ha igen.

Gondoltam hogy keresek amúgy egy palit hogy szopjon le. És egyfajta megnyugtatás lenne de félek is mert mi van ha nem.

Megnyugatna ha nem állna fel mikor ott a srác.

De mi van ha feláll.

Mi van ha nem áll fel és elkezdi bekapni és úgy feláll.

Mi van ha elélvezek és jó?

Ezektől félve mégse csaptam bele.

Szóval egyet tudok mondani rohadt módon felkavart. De nem haragszom se a srácra (hisz ő csak parancsot teljesített) se a dominámra mert ő meg büntetett és tudtam hogy másoknak volt fiús feladat csak nem tudtam hogyan. És főleg azért nem haragszom mert mint írtam óriási élvezés volt csak hát nem tudom teljesen hova tenni magamba azt hogy pasi okozta. Vonzani nem vonz azóta se pasi de az egész mégis nagyon sok kérdést mozgatott és mozgat meg bennem. Meglepett amúgy a kérdés is hogy most szembe jött velem.

máj. 6. 00:35
 10/12 Kv-An ***** válasza:

9 fura szerzet vagyok és full hetero, totál monogám, el tudok élvezni natúr veréstől, azzal az emberrel akit szeretek(férjem). Szeretem látni ami történik, de ha használnánk szemtakarót könnyen megtehetné, hogy mással veret el, mivel nincs a közelembe az illatát se érezhetem. Az tuti ha kiderül életre tönkretenné a lelkivilágomat, mert elárulta a legintimebb részem.

Nem az a lényeg ki csinálta, hanem az mi járt a fejedben nem tudtad, hogy férfi. Eljátszol a gondolattal, hogy saját nemeddel, ha nem csak és kizárólag undort, vagy közömbösséget érzel már van benned biszex.An

máj. 6. 06:01
1 2

További kérdések:

Srácok inkább lefekvés előtt vagy napközben szoktatok önkielégíteni?

Mikor esik jobban? Mennyi idős vagy.,ha gondolod írd le.;)

Ki látott már olyat, hogy valakinek a piercingjeihez van rögzítve az alsóneműje?

Nekem van elöl két piercingem, amihez csináltam olyan bugyit, amit bele lehet akasztani, és akkor hátul nincs semmilyen pántja. Van belőle sima, meg bikinim is. Tud esetleg valaki hasonlóról, mert az interneten sem találtam semmit, pedig kétlem, hogy én találtam volna ki először. 24/l

Fiúk/lányok ti szoptátok/szópjátok egymás farkát vagy masztarbáltok a sáját nemetekkel?

Fiúk/lányok ti szoptátok/szópjátok egymás farkát vagy masztarbáltok a sáját nemetekkel? Nekem izgalmasan hangzik

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!