Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiat 500-ba lehet szexelni?
Elég kicsi autó, de ha elkap a vágy,
Meg lehetne oldani valahogy?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Több millió olasz fogant fiat500asban, ráadásul a régi, eredetiben. Szóval persze.
A nyitható tetős változatokban nyilván könnyebb.

válasza:Attól függ. Magasság? Súly?
Ha mondjuk 190 cm fölött vagytok, és fejenként legalább 150 kilósak, akkor nem.
Amúgy a legtöbb autóban történő szexuális együttlét zúzódásokkal, és lila foltokkal jár. Gondolom egy ilyen kis autóban ez hatványozottan igaz
Kapcsolódó kérdések:
10+ éve van jogsim és a Covid ideig autóval közlekedtem (régi autó volt, 20+ éves), amit IMÁDTAM. Ez egy érdekes dolog, nincs praktikus szükségem autóra, de olyan boldogságot hozott a mindennapjaimba, mint egy nagyon kedvelt hobbi. Egy-egy rövid út maximálisan...
Akkor már ti is tennétek orrbefogva a kommenteket, ugye? Nem cinikusan, rendesen, emojikkal.
Beülök, bal lábamat a kuplungra teszem, 2-őt tekerek a kulcson, többet nem enged. De nem hallom hogy beindulna a motor, a gázra sem bőg fel. Azt hittem hogy rossz az autó, ezért átmentem egy másik, a közelben lévő Toyotához (ami automata). De kb. egy óra múlva...
Mondjuk feketébe gáz egy férfinak? Melegnek néznének?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!