Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex és meleg fiúk, ti hova jártok szabadba nudizni?
Hány évesek vagytok?
Merre laktok?

válasza:

válasza:

válasza:Légyszi legalább Délegyházára ne menjetek, maradjatok Gárdonynál meg a Duna parton, már Béreny is kezd elromlani miattatok.
Nem vagyok homofób, de már igazán zavar az egyedüli pasik mennyisége Berényben, én a feleségemmel járok oda néha de már kezd neki is sok lenni.
Felőlem azt csináltok amit akartok de a cápaként le fel mászkáló szóló pasik látványa, ahogy nézegetik egymást, miközben az ember próbál pihenni és az agyát is kikapcsolni, meglehetősen idegesítő, pláne tudva, hogy mire megy ki.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
érdekelne ha adtátok vagy kaptátok is az orált kort és szexualitást írjatok légyszi nagyon rá vagyok pörögve erre a témára
Mivel mostanában nagyon rossz idő van es azon gondolkodtam hogyan tudnék melegebbet csinálni szerintetek hogyha rakok tábortüzet melegedik az idő pár fokkal?
Nagyon felizgat a szabadban pisilés. Sokszor előfordul, hogy ha városszéli, erdős részeken járok, rengeteget iszok, hogy minél többször tudjak vizelni. És szeretem nézni is, ha más férfiak csinálják. De együtt (pl. haverokkal) a legjobb. Más meleg/biszex pasinak is van ilyen "őrültsége"? :)
Irjatok privátban nyugodtan, mindenkinek válaszolok. Ötleteket is várok budapesti helyekről ahol mar jartatok.
Igazából úgy gondoltam, ha találok hozzá partnert és nincs helyünk akkor mondjuk az autójában vagy egy bokorban megrakja a seggem. Ez így jó ötlet vagy felejtős?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!