Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex és meleg fiúk, ti hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex és meleg fiúk, ti hova jártok szabadba nudizni?

Figyelt kérdés

Hány évesek vagytok?

Merre laktok?

máj. 5. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Idáig csak itthon. Idén már kint is akarok. 21/bi
máj. 5. 08:40
 2/10 A kérdező kommentje:
1-es merre lax?
máj. 5. 08:48
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Gárdonyban van nudista strand, illetve újpesti dunaparton is szoktak. Ezen kívűl meg ott van a délegyháa bár ott nem tudom mennyi bi és meleg fordul meg. De az első két helyen sok bi és meleg van.
máj. 5. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

én berénybe megyek nyáron egyedül

35f

máj. 5. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Légyszi legalább Délegyházára ne menjetek, maradjatok Gárdonynál meg a Duna parton, már Béreny is kezd elromlani miattatok.

Nem vagyok homofób, de már igazán zavar az egyedüli pasik mennyisége Berényben, én a feleségemmel járok oda néha de már kezd neki is sok lenni.

Felőlem azt csináltok amit akartok de a cápaként le fel mászkáló szóló pasik látványa, ahogy nézegetik egymást, miközben az ember próbál pihenni és az agyát is kikapcsolni, meglehetősen idegesítő, pláne tudva, hogy mire megy ki.

máj. 5. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vadvizekre, természetbe, embermentes helyekre.
máj. 5. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Itthon szoktam kertben . 23 fiu
máj. 5. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
5 ne nézegesd akkor kik vannak ott, nem is erről szól, hanem a meztelen szavbadságról
máj. 8. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
8 ez az, a meztelenség szabadságáról szól, nem arról, hogy egymásra vadásztok! Múltkor éppen olvastam, felülök, és két 60as pasi nézi egymást 10m távolságban és a farkukat fogdosták! Nem erről kell hogy szóljon!!!!
máj. 8. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
8 as vagyok illegális nudin mindig csak perverzek kukkolók vannak, de kimerészkednek néha legalis nudira is, ahol bámészkodnak, vadásznak
máj. 9. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Srácok volt már orál szex élményetek szabadban? 20/F

érdekelne ha adtátok vagy kaptátok is az orált kort és szexualitást írjatok légyszi nagyon rá vagyok pörögve erre a témára

Hogyan tudok meleg csinálni a szabadba?

Mivel mostanában nagyon rossz idő van es azon gondolkodtam hogyan tudnék melegebbet csinálni szerintetek hogyha rakok tábortüzet melegedik az idő pár fokkal?

Van itt olyan, akinek a szabadban pisilés a fétise?

Nagyon felizgat a szabadban pisilés. Sokszor előfordul, hogy ha városszéli, erdős részeken járok, rengeteget iszok, hogy minél többször tudjak vizelni. És szeretem nézni is, ha más férfiak csinálják. De együtt (pl. haverokkal) a legjobb. Más meleg/biszex pasinak is van ilyen "őrültsége"? :)

Szívesen ismerkednék 30-ig olyan budapest bi vagy meleg sráccal aki szintén szeret a szabadba nudizni és jól el lehet vele beszélgetni bármiről?

Irjatok privátban nyugodtan, mindenkinek válaszolok. Ötleteket is várok budapesti helyekről ahol mar jartatok.

Ha ki akarom próbálni a passzív szerepet egy férfival akkor mindegy hogy hol próbálom ki? Kint a szabadban egy bokorban vagy mondjuk az aktív autójában?

Igazából úgy gondoltam, ha találok hozzá partnert és nincs helyünk akkor mondjuk az autójában vagy egy bokorban megrakja a seggem. Ez így jó ötlet vagy felejtős?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!