Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A férfiak elvileg naponta többször, óránként többször.
Ehhez képest a nők nem nagyon, érdekes az evolúció.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én vágynám vissza ezt az időszakot, amikor a rendőrök után a második tekintélye a katonának van.
Úgy látom, a feministák nèhol kifejezetten harciasak, amikor a nők helyzetèről van szó, de ebben a kèrdèsben nem láttam mèg egy feminista tekintèlyt sem nyilatkozni. Pedig a kèrdès számos olyan nőt èrinthet, aki nagy tudású, mèlyen vallásos, ès örömmel lenne a...
Teljesen kétségbe vagyok esve,semmit nem tudunk róla,hol lehet nem is említette,hogy tervezne valahova menni,telefonja nincs és a lakásában rendezetten hagyott ott mindent Szerintetek mi történhetett? 100% hogy nem tervezne maga ellen semmit,de akkor ennyi időre hova tűnhetett?
Nem szégyellik magukat? Bele sem gondolnak, hogy azoknak, akiknek nincs párjuk rosszul esik ezt látni?
Én nem merek odamenni hozzá, csak bejelölni mertem eddig. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet és úgy tudom nincs barátja. Nem tudom milyen személyiség lehet, nagyon aranyosnak tűnik mégis sokan nem bírják
Én ilyen vagyok, kattantnak gondolhatnak? Párom sincs, haverjaim sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!