Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők mennyit gondolnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyit gondolnak a szexre egy nap?

Figyelt kérdés

máj. 5. 10:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
az egyik többet mint a másik, ne általánosíts
máj. 5. 10:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Jó, akkor egyénesítve: az elmúlt napokban TE, nő, mennyit gondoltál a szexre?
máj. 5. 10:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
az elmúlt héten egyszer sem, azelőtti héten kb heti 2-szer
máj. 5. 10:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát így általánosságban a szexen nem nagyon szoktam gondolkozni.
máj. 5. 10:42
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Az nagyon attól függ, hogy a kornyezetemben van-e valaki akivel szeretném.
máj. 5. 10:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolok rá akkor csinálom is?:)
máj. 5. 10:49
 7/17 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagyon gondolnak rá abban az értelemben, ahogy a férfiak hiszik hogy gondolnak.
máj. 5. 10:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ovuláció idején eszembe szokott jutni nap közben, de leginkább akkor (és ez általánosan igaz), amikor nem vagyok túl elfoglalt. Ha vannak feladataim, akkor teljesen leköt, hogy azokra koncentrálok.
máj. 5. 11:32
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

A férfiak elvileg naponta többször, óránként többször.

Ehhez képest a nők nem nagyon, érdekes az evolúció.

máj. 5. 11:41
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
A nők inkább az érzelmekre vágynak és a lelki kapcsolatra. Ha ezek megvannak jöhet a szex, de nem annyira motiváló tényező mint nálunk.
máj. 5. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A feministák mit gondolnak arról, hogy egy nő nem lehet pápa?

Úgy látom, a feministák nèhol kifejezetten harciasak, amikor a nők helyzetèről van szó, de ebben a kèrdèsben nem láttam mèg egy feminista tekintèlyt sem nyilatkozni. Pedig a kèrdès számos olyan nőt èrinthet, aki nagy tudású, mèlyen vallásos, ès örömmel lenne a...

Mit gondolnál ha egy családtagod már egy hete nem jött volna haza?

Teljesen kétségbe vagyok esve,semmit nem tudunk róla,hol lehet nem is említette,hogy tervezne valahova menni,telefonja nincs és a lakásában rendezetten hagyott ott mindent Szerintetek mi történhetett? 100% hogy nem tervezne maga ellen semmit,de akkor ennyi időre hova tűnhetett?

A párok miért hetyegnek az utcán?

Nem szégyellik magukat? Bele sem gondolnak, hogy azoknak, akiknek nincs párjuk rosszul esik ezt látni?

Mit gondolnátok egy olyan lányról aki gyönyörű 10/10-es, de sokszor egyedül van a suliban és sokaknak nem szimpatikus, pedig mosolygós ès kedvesnek tűnik?

Én nem merek odamenni hozzá, csak bejelölni mertem eddig. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet és úgy tudom nincs barátja. Nem tudom milyen személyiség lehet, nagyon aranyosnak tűnik mégis sokan nem bírják

Magának való, keveset beszélő emberről mit gondolnak mások?

Én ilyen vagyok, kattantnak gondolhatnak? Párom sincs, haverjaim sem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!