Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Minden esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Minden esetben alpári módon beszéltek a lányokról?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy mikor a lányokat beszélitek ki csoportban együtt, az mindig szexualizált és lekezelően tiszteletlen?

máj. 6. 13:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem.
máj. 6. 14:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak primitív része igen, a normálisak nem
máj. 6. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mindig ilyen primitív módon gondolsz a férfiakra?
máj. 6. 15:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát a férfiakra nem, de az ilyen kisfiu lelku egyenekre ja
máj. 6. 15:57
 5/16 A kérdező kommentje:

De megnyugtato

Mert ezek mindig hangosabbak

Es ha a lany van a temaban tehat egy adott lany kulseje mondjuk.

Akkor nagyon nyers dolgokat hallok.

Es az erdekelt hogy egy adott lanyt aki szamotokraa tetszoleges mindig ilyen modon tesztek rola megjegyzest

máj. 6. 15:58
 6/16 anonim ***** válasza:
#5: Nyugi, csak egymás előtt felvágóskodnak, játsszák a menőt. Azt a lányt akiről meg beszélnek lehet, hogy meg se mernék szólítani, ha egyedül lennének.
máj. 6. 16:10
 7/16 A kérdező kommentje:

Ertem es tobb mint valoszinu.

De egymas kozt is lehetne toknormalisan beszelni.

Boven belefer hogy talptol fejebubjaig ki elemezik, megjegyzik felmosollyal hogy nezd ott, meg csodalkoznak benne..

De az olyan izlestelen udnorito dolgok annyira feleslegesek..

Romboljak az ertekrendet.

Ertem h hormonok meg egyebek, de 15 eves korod utan mar valamennyire tudod helyen kezelni ha nem egy allat vagy.

máj. 6. 16:14
 8/16 anonim ***** válasza:

Én a haveri társaságban sem beszélek úgy a nőkről, mint valami rongyról.

Vannak nők (de férfiak is!) akikről tényleg úgy beszélünk ahogy, de ennek oka van, viszont a normális embereket nem húzzuk le csak azért, mert "jajj de nagy a pofánk".

máj. 6. 17:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerencsére én sem vagyok olyan mint a kérdező, aki egy kalap alá vesz mindenkit.
máj. 6. 17:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Halisten🫶🏼
máj. 6. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A fiúk mit gondolnak az olyan lányokról akik csinosak szépek és sokat mosolyognak?

Az adott lány személyisége: Jó lelkű szeret mindenkinek segíteni. Rosszabb tulajdonsága pedig az hogy túl őszinte megmondja amit gondol ami a szívén az a száján. Egy nagyon picit cinikus, egy picit flegma de nem az a bunkó flegmaság. Sokat nevet és élet vidám.

Ajánlanátok olyan filmeket amik táncos lányokról szólnak?

Esetleg olyan is jöhet, aminek van igaz történet alapja is

Fiúk!Mit gondoltok a vörös hajú,hófehér bőrszínű,szeplős arcú,zöld szemű lányokról?

Azért kérdezem mert én így nézzek ki és tudni szeretném hogy nektek mi a véleményetek erről a külsőről

Fiúk! Mi a véleményetek a kerek arcú lányokról?

Akik soványak mindenhol,viszont a fejük nem hájas,sem tokás,hanem csak kerek a formája.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!