Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Minden esetben alpári módon beszéltek a lányokról?

válasza:

válasza:De megnyugtato
Mert ezek mindig hangosabbak
Es ha a lany van a temaban tehat egy adott lany kulseje mondjuk.
Akkor nagyon nyers dolgokat hallok.
Es az erdekelt hogy egy adott lanyt aki szamotokraa tetszoleges mindig ilyen modon tesztek rola megjegyzest

válasza:Ertem es tobb mint valoszinu.
De egymas kozt is lehetne toknormalisan beszelni.
Boven belefer hogy talptol fejebubjaig ki elemezik, megjegyzik felmosollyal hogy nezd ott, meg csodalkoznak benne..
De az olyan izlestelen udnorito dolgok annyira feleslegesek..
Romboljak az ertekrendet.
Ertem h hormonok meg egyebek, de 15 eves korod utan mar valamennyire tudod helyen kezelni ha nem egy allat vagy.

válasza:Én a haveri társaságban sem beszélek úgy a nőkről, mint valami rongyról.
Vannak nők (de férfiak is!) akikről tényleg úgy beszélünk ahogy, de ennek oka van, viszont a normális embereket nem húzzuk le csak azért, mert "jajj de nagy a pofánk".

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az adott lány személyisége: Jó lelkű szeret mindenkinek segíteni. Rosszabb tulajdonsága pedig az hogy túl őszinte megmondja amit gondol ami a szívén az a száján. Egy nagyon picit cinikus, egy picit flegma de nem az a bunkó flegmaság. Sokat nevet és élet vidám.
Esetleg olyan is jöhet, aminek van igaz történet alapja is
Azért kérdezem mert én így nézzek ki és tudni szeretném hogy nektek mi a véleményetek erről a külsőről
Akik soványak mindenhol,viszont a fejük nem hájas,sem tokás,hanem csak kerek a formája.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!