Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit bu*zinak csúfolják az iskolában és te emiatt a szerelem és sok örlődésben les*opod magad az bűn?
Minden nap gyötörtem magamat, ami miatt lepippantottam magam mindössze 14 éves voltam.Azóta megváltozott már az életem, de egy kérdést felteszek..
Bűn-e az, ha emiatt leszoptad magad egyszer?
Az életben egyszer.
Ráadásként 14 éves voltam csak.Igaz nem egy szép tett volt, de mindenki hibázhat.Mára 34 vagyok testvéreim háát nem tudom nem mondanak semmit :)
De heterogén embernek tartom magam, de kis csibészséget mindenki csinálhat.

válasza:

válasza:

válasza:Nyolcas magadtól írtad ezt az okosságot vagy segített benne valaki? Legalább keress rá a neten mielőtt beszólsz a kérdezőnek.
Amúgy kérdező szerintem nem bűn amit csináltál. Ha tehetné szerintem a legtöbb férfi minden nap csinálná magának

válasza:További kérdések:
Van konkrét kedvenc videótok?
Mire számíthatok?
Ma voltam örömlánynál, óvszerrel szexeltünk, de az aktus végén véres lett az óvszer hegye. Ezután lehúztam az óvszert, nedves törlőkendővel megtöröltem a péniszemet (a péniszem nem lett véres), és önkielégítettem. A végén lezuhanyoztam. Elkaphattam valamit?
Párszor voltam már olyan szállodákban, ahová én is csak azért mentem mert volt egy szexuális töltete a szobrának, romantikája. Ilyenkor mindig eszembe jut, mi van ha be van épp ezért kamerázva?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!