Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi pénzért dugnál meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzért dugnál meg egy férfit?

Figyelt kérdés
jún. 30. 21:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam, hogy ennyi meleg van, de jó egészséget és kemény farkat nekik!
júl. 5. 10:39
 12/22 A kérdező kommentje:

" Jaj nem azért kérdeztem mert engem kéne csak kíváncsi voltam... "

Ezt atzert írtam mert írtak privit ezügyben

júl. 6. 11:34
 13/22 Pacekgang ***** válasza:
#12 en megforditom a kerdest mennyiert engednéd hogy megdugjanak?
júl. 6. 11:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Fordítva 20-ért engedném
júl. 6. 11:57
 15/22 A kérdező kommentje:
Licitet tartanék annak hagynám aki a legtöbbet fizeti
júl. 6. 17:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Rendben kezdem: 5 ft-ot adok.
júl. 6. 17:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Jaj!!!
júl. 6. 17:23
 18/22 A kérdező kommentje:
De csókolózni aztat nem fogok!!!
júl. 6. 17:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Ki ad érte többet? Először, másodszor, harmadszor! Az 5Ft-os Úr elvitte!
júl. 6. 17:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Van vazelined?
júl. 6. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Csinálnád ezt a fajta munkát nagyobb városban? Mennyi pénzért csinálnád? Egy városban mennyi idő alatt lehet napi 70-80 db fix címet ki szállítani?

Munkáról: Hétfőtől-Péntekig 70-80db fix címre ebéd kiszállítást kell végezni céges autóval. +Ebéd hordás előtt el kell menni a konyhára ahol fel kell venni a többi futár ebédjét is, ezekután 35 perc vezetés jönne egy nagyobb városig, megérkezem a futárokhoz ahol átt...

Nők! Mennyi pénzért vetkőznétek le valaki előtt meztelenre?

Ha csak ennyi lenne a kérés, mennyi lenne az az összeg, amiért bevállalnátok? Esetleg még egy mell illetve egy fenék tapizas beleférne?

Úgyérzem át akar verni a kőműves. Mennyi pénzért bontanak egy ajtónyi széleségben 90cm vastag falat?

A fal kő és téglából van felhúzva. Az első kőműves 300E Ft-t mondott rá. Egyből elzavartam. Aki ma jött ki, az 250E ft-t mondott rá de 230E ig lement. Fiatal vagyok 23 éves. Rengeteg munkás át akart verni, így ismerősöktől szereztem normális munkásokat. Kőműves...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!