Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzért dugnál meg egy férfit?

válasza:" Jaj nem azért kérdeztem mert engem kéne csak kíváncsi voltam... "
Ezt atzert írtam mert írtak privit ezügyben

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Munkáról: Hétfőtől-Péntekig 70-80db fix címre ebéd kiszállítást kell végezni céges autóval. +Ebéd hordás előtt el kell menni a konyhára ahol fel kell venni a többi futár ebédjét is, ezekután 35 perc vezetés jönne egy nagyobb városig, megérkezem a futárokhoz ahol átt...
Jelenleg a levághato rész 43 cm hosszúMit gondoltok?
#kádárkocka #ház #tető #bontás #faanyag
Ha csak ennyi lenne a kérés, mennyi lenne az az összeg, amiért bevállalnátok? Esetleg még egy mell illetve egy fenék tapizas beleférne?
A fal kő és téglából van felhúzva. Az első kőműves 300E Ft-t mondott rá. Egyből elzavartam. Aki ma jött ki, az 250E ft-t mondott rá de 230E ig lement. Fiatal vagyok 23 éves. Rengeteg munkás át akart verni, így ismerősöktől szereztem normális munkásokat. Kőműves...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!