Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes asszonyok.Akiknek régóta szeretője van,azok hogy hogy nem buknak le? Milyen dolgokat csináltok hogy a férjetek nem veszi észre hogy mással szexeltek?

válasza:

válasza:Akkor megyek hozzá mikor a férje dolgozik!
Nem mondom, hogy nem volt még necces szitu, de van a házban hátsó kijárat

válasza:

válasza:Miért van szeretőtök.
Nem itélkezem. Azven páromnak is volt elég sokáig. Le is bukott.
Ő mondjuk szerelmes lett. De szeretett emgem is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Tehát mondjuk munkahelyen férfitöbbség van és ott egy nő aki nézz ki valahogy, aztán kapom a kérdéseket. "Miért nem akarod megcsinálni?" "Amelyik megáll azt meg kell csinálni" meg "Fiatal koromban én megcsináltam akit tudtam" Te jó ég.. Nem szimpatikus, nem tetszik,...
Nekem kicsike és szeretném megnövelni csak nem tudom hogyan kell?
Többször láttam, hogy írták, mint extra, de egy se válaszolta meg, hogy miben más, mint a rendes aktus. Ha a férfi nem vallja be, úgyse tudja meg. Vagy ez a lehúzásra megy?
Érdekelne ez a világ és mivel eléggé korlátozottak a lehetőségek, így én is szembetalálkoztam a MOF-al, van itt olyan aki volt már vagy tervezi, hogy megy? Amennyire sikerült utána néznem, kezdőként a "Random" események jók? Meg talán a softcore bulik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!