Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férjes asszonyok.Akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjes asszonyok.Akiknek régóta szeretője van,azok hogy hogy nem buknak le? Milyen dolgokat csináltok hogy a férjetek nem veszi észre hogy mással szexeltek?

Figyelt kérdés
júl. 1. 09:52
 1/9 Eric Griffin ***** válasza:
90%
A 80%-uk otthon ül amég a férfi dolgozik. Nem nehéz nem lebukni. (Nem, nem a férjezett nők 80%-áról beszélek).
júl. 1. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Akkor megyek hozzá mikor a férje dolgozik!

Nem mondom, hogy nem volt még necces szitu, de van a házban hátsó kijárat

júl. 1. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Csak hetente egyszer találkozom a szeretőmmel.Vigyázunk hogy ne legyen nyak kiszívás vagy hasonlók.Ha bennem élvez el,akkor még nála lefürdök.De van hogy lenyelem,és így a férjem semmit nem vesz észre.N
júl. 1. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Miért van szeretőtök.

Nem itélkezem. Azven páromnak is volt elég sokáig. Le is bukott.

Ő mondjuk szerelmes lett. De szeretett emgem is.

júl. 1. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Az én férjem külföldön kamionozik. Három hétig odavan,és egy hétig itthon. Abban a három hétben találkozom a szeretőmmel,és mikor a férjem itthon van akkor megjátszom a feleséget.
júl. 1. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan férfiként én vagyok a szerető, de a házas nő nevében tudok nyilatkozni....Szóval mi 4-6 hetente egyszer találkozunk. Mivel ilyen ritkák a találkozók, így fel sem tűnik, hogy abban a két órában hol van ő. Általában ügyintézésre fogja vagy amikor dolgozik és úgy jön ki a műszak, akkor munka előtt találkozunk, mivel abban az időben amúgy is otthon lenne egyedül.
júl. 1. 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Az én feleségem mindig azt mondja hogy tovább kell maradnia munkába, vagy hogy konditerembe megy. Persze tudom hogy nem, mert látom a csevegéseiket. Szerintem sokan tudnak róla ha megcsalják. Én már nem szeretem a feleségemet. Még üríteni használom. Így, hogy már nem érdekel hogy ő is élvezze, úgy használom ahogy akarom. Annyira nem érdekel neki jó-e. Kb ő a zsebkendőm. Aztán ha találok valakit, aki megtetszik, elválok és kiteszem az utcára a cuccait.
júl. 1. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
az én szeretőm férje azt sem vette észre, hogy előtte töltöttem meg a nejét és ráélvezett az én nedümre, holott orálozott is előtte
júl. 1. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
A férjem tud róluk, így a lebukás szó nem értelmezhető...
júl. 1. 11:05

További kérdések:

Van még akit ez őrületbe kerget?

Tehát mondjuk munkahelyen férfitöbbség van és ott egy nő aki nézz ki valahogy, aztán kapom a kérdéseket. "Miért nem akarod megcsinálni?" "Amelyik megáll azt meg kell csinálni" meg "Fiatal koromban én megcsináltam akit tudtam" Te jó ég.. Nem szimpatikus, nem tetszik,...

Hogyan lehet növelni a pénisz méretét?

Nekem kicsike és szeretném megnövelni csak nem tudom hogyan kell?

Egyes rosszlányok miért számolják extrába (+5-10 ezer) a szűztelenítést?

Többször láttam, hogy írták, mint extra, de egy se válaszolta meg, hogy miben más, mint a rendes aktus. Ha a férfi nem vallja be, úgyse tudja meg. Vagy ez a lehúzásra megy?

Megy valaki a Ministry of Freedom valamelyik eventjére/bulijára?

Érdekelne ez a világ és mivel eléggé korlátozottak a lehetőségek, így én is szembetalálkoztam a MOF-al, van itt olyan aki volt már vagy tervezi, hogy megy? Amennyire sikerült utána néznem, kezdőként a "Random" események jók? Meg talán a softcore bulik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!