Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az ,hogy a tiszteség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ,hogy a tiszteséges normális férfiak akik tényleg szeretik és tisztelik a nőket nem kapják meg a szerelmet ?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok és már hiányzik nagyon hogy legyen 1 társam akit szerethetek ,ölelhetek ,csókolhatok és amikor rossz napja van én legyek neki a menedéke a világ elől bennem megnyugvást és békét találjon vigyázni akarok rá és megóvni

júl. 2. 18:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
9 Ki mondta hogy én valaki más nem csinálja meg ezeket ? A paraszt pont te vagy tudod a törődés és a gondoskodás mindenkinek jól esik meg látszik neked ebben nem sok részed volt eddig mert távol áll tőled olyan kapcsolatban élsz ahogy a párod lesem szar téged és neked ez a normális nem tudsz rá számítani semmiben elég szomorú
júl. 3. 13:22
 12/28 anonim ***** válasza:

Ó, kibújt a szög a zsákból :)

9-es voltam.

júl. 3. 13:25
 13/28 A kérdező kommentje:
12 Ki bújt de felőled olyan romlott kapcsolatban élsz ,hogy neked már a törődés furcsa dolog lenne és a gondoskodás
júl. 3. 13:40
 14/28 Jacobs2 ***** válasza:
57%

13

miért gondolod, hogy abban él?

A hosszú kapcsolatokban bizony szépen sorban ott van minden amit felsorolt. A kölsönös törődés, ápolás betegség alatt, kialvatlanul felkelve is levinni a szemetet, bevásárlás, a mosógépet én is be tudom indítani, (minő feminim skandallum) teregetni is tudok mire hazaér. Látszik, hogy csak vágysz rá de nem tapasztaltál.

Nem véletlen mondtam, hogy a vágy szép dolog, de a feltételei is adottak?

júl. 3. 13:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Jacobs ne mond nekem ,hogy nem esik jól amikor haza mész a munkából ahol egész nap szívtál elfáradtál nagyon és amikor haza érsz ott vár téged a párod és törődik veled kölcsönös gondoskodás és oda figyelés
júl. 3. 13:50
 16/28 Jacobs2 ***** válasza:
57%

15

Jah, csak baxtál definiálni, hogy az mit is jelent.

Mert pl. azt is jelenti, hogy van meleg vacsi, hazaérek a futásból hideg víz van behűtve, van véve tusfürdő emrt elfogyott, meg van csinálva az ágy, hogy csak bele kelljen feküdni.

És mindezt pénteken este is amikor dögfáradtan csinálod a levest neki, mire hazaér, meg elmosgattál.

És simán benne van, hogy ez volt az összes erőd amit még aznap el tudsz puffantani, aztán döglesz megfele te is az ágyban.

A törödés nem csak puszikák meg nyuszikák szivárványon.

És az is törődés, hogy nem fojtod meg amikor felhúzott és nagyon nem volt aznap érkezésed a faxságokra :D

Mindezt éveken keresztül.... Ehhez sokkal több skill kell mint azt te hiszed.

Az élet nem fekete fehér. 99%ban undorítóan szürke

júl. 3. 13:58
 17/28 A kérdező kommentje:
15 Mit kell azon magyarázni a törődésen és a gondoskodáson ? Én nem mondtam minden happy mindig mindennel ezt te mondod de látszik hogy neked is olyan elbszott életed van mint a krva élet te nem adtál még senki semmi jót és te sem kaptál ez látszik rajtad ha csináltad volna nem kellene itt neked magyaráznom a törődés és gondoskodás fogalmát
júl. 3. 14:05
 18/28 Jacobs2 ***** válasza:
57%
Hogy lehet vki ilyen sötét? :D
júl. 3. 14:50
 19/28 A kérdező kommentje:
18 jól van hagyd abba nincs nekem kedvem veled osztozni úgy sem értünk egyet semmiben ne írj légyszives majd válaszol az aki akar
júl. 3. 14:55
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy miért nincs senkid... Döbbenet.
júl. 3. 15:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!