Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már akinek verték ki lábbal a suliban?Ha igen milyen érzés volt?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Régebben sokkal impulzívabb, hangosabb és túlpörgősebb voltam társaságban, emiatt szerintem több ember fejében kialakult rólam egy bizonyos kép. A legjobb barátnőm szerint ezen már nem lehet változtatni, mert ha egyszer valakit „mániákusnak” vagy idegesítőnek...
Mondjuk szia, van kedved beszélgetni, unatkozom, milyen napod volt? a legtöbbjük pozitívan reagált, csak engem sosem szólított le lány, nem tudom milyen lehet :D ja és 16 körüli lányok!
Lehet, hogy nem pont az, de az egyik szemem vérben van, és erősen váladékozik. Kellemetlen érzés. Háziorvoshoz menjek vagy szemészetre? Ragályos? Egy suliban dolgozom.
A suli veszi el? Nem szoktam idegeskedni... Vagy azért mert tudom hogy ott van? És ha szeretem, és azt hiszem hogy szeret, de nem vagyok benne biztos hogy lessem meg? Miről látni egy lányon hogy szeret-e vagy nem? Előre is köszönöm a válaszokat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!