Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már akinek verték ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már akinek verték ki lábbal a suliban?Ha igen milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
júl. 3. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Wc-ben oráloztak már. Lábbal nem tudom mi értelme van
júl. 3. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Tesioran megesett,az egyik csaj szajba rúgta a másikat,oszt kiverte a fogát.
júl. 3. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Szia kérdező én Gazella néni vagyok és kulába léptem
júl. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Miért érzem úgy, hogy már örökre elkönyveltek „túlpörgősnek” a suliban?

Régebben sokkal impulzívabb, hangosabb és túlpörgősebb voltam társaságban, emiatt szerintem több ember fejében kialakult rólam egy bizonyos kép. A legjobb barátnőm szerint ezen már nem lehet változtatni, mert ha egyszer valakit „mániákusnak” vagy idegesítőnek...

Lányok, nektek milyen érzés amikor egy teljesen ismeretlen srác (tegyük fel külsőre okés számotokra) leszólít a suliban a folyosón vagy az utcán?

Mondjuk szia, van kedved beszélgetni, unatkozom, milyen napod volt? a legtöbbjük pozitívan reagált, csak engem sosem szólított le lány, nem tudom milyen lehet :D ja és 16 körüli lányok!

Kötőhártya-gyulladással-lehet menni dolgozni?

Lehet, hogy nem pont az, de az egyik szemem vérben van, és erősen váladékozik. Kellemetlen érzés. Háziorvoshoz menjek vagy szemészetre? Ragályos? Egy suliban dolgozom.

Van egy lány a suliban, nagyon aranyos meg minden, nagyon tetszik és hiányzik, egész addig amig nem találkozunk, akkor az érzés kicsit enyhül, ez...

A suli veszi el? Nem szoktam idegeskedni... Vagy azért mert tudom hogy ott van? És ha szeretem, és azt hiszem hogy szeret, de nem vagyok benne biztos hogy lessem meg? Miről látni egy lányon hogy szeret-e vagy nem? Előre is köszönöm a válaszokat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!