Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok gyerekek szex közben? Hogy magyaráztátok ki?
Nem!
Én azt gondolom, amíg a gyerekek ébren vannak, velük kell foglalkozni és nem az ágyban hemperegni. De ha valaki végképp nem bír magával, annyi esze legyen, hogy zárja be a hálószoba ajtaját.

válasza:Az oke
De ha hirtelen napkozben megkivanod a parod akkor estig vartok,mig elalszanak?
A "hirtelen napközben" az csakis akkor működhet, ha a gyerekek nincsenek otthon.
Amúgy nem tudom ki kívánja meg hirtelen, napközben mikor a gyerekek mellett 1000 a teendő. Inkább csendre vágyik az ember, meg örül ha a kajáját meg tudja enni. 🤣

válasza:Hat en napkozben dolgozom, nem tudom te hogy vagy vele kerdezo, de nem szoktam szexelni munka kozben. Ha meg hazaerunk, nem lokom be a gyereket a sarokba, hogy kuss, anyuek most kefelni fognak, tessek megvarni. En ezt el se tudom kepzelni :D
Szoval igen, megvarjuk az estet, mert mi mast tehetnenk? Igaz ez a hetvegere is. Nem nyitott meg rank soha.

válasza:

válasza:A férjem viszonylag hamar szokott haza érni, délután 2-3 környékén, olyankor alszanak a gyerekek.
S amikor haza ér nekem nagyon kívánatos a farmer+ing kombóban, ezt szoktam is mondani neki, de nem esünk egymásnak. Mert tuti akkor ébred fel valamelyik gyerekünk :D így igen, várunk estig amikor. S olyankor kulcsra zárjuk az ajtót, mert úgyis halljuk ha valamelyik megébred.

válasza:Ugyanezt akartam írni, mint a 4-es.
Ki a tököm gondol erre, mikor ott vannak a gyerekek és egy kavét nem lehet nyugodtan leülni meginni? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
A mai világban az interneten bőven lehet találni olyan híreket, hogy melyik gyerek mivel szúrta le a másikat, vagy éppen hol kötötte fel magát. Sokak szerint régebben sokkal nagyobb volt az összetartás. Akkor régebben ilyen nem is volt?
Milyen gyakran, és kb. hány éves korig? Milyen jellegű meséket?
Nem érzem korrektnek. A páromnak már februárban le kellett adnia, hogy mikor megy a nyáron szabira. Minden egyes napja fixre be lett osztva. A gyerekekkel is volt itthon, mikor betegek voltak és anyukának más dolga volt. Most meg gyakorlatilag az egész nyarát át...
Mostanában az iskolai bullying olyan gyakori, hogy már zavaró hiányérzettel párosulna ha csökenne. Nagyon sokat beszélünk róla, mégis mintha semmi sem javulna. Tudom, a bullying eléggé tág kifejezés. Nem mindegy hogy hány éves csinálja hány évessel, mint ahogy az se...
Bocsánat, de rohadt ideges vagyok, most például egy plüssön buktam ki. Arról a T alakú műanyag sz.rról beszélek, amivel a papír cetlit szokták rögzíteni főleg ruhákon, de más textileken is. Milliószor jártam már úgy, hogy ki kellett vágnom a címkét, mert különben nem...
Baleset, stb... Úgy tudom, 3 és 18 éves kor között van ingyenes állami biztosítás. Ez mennyire jó? Érdemes mellé kötni még valamit pluszba? Már kötöttünk babakötvényt, azt fizetjük. Ha van még olyan amit érdemes lenne, azt megnéznénk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!