Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Magyar Péter pénisze körülmeté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar Péter pénisze körülmetélt lehet?

Figyelt kérdés

Szerintem az országnak joga van tudni, hisz a sorsunk a tét!

Na meg elhatároztam hogy stílusban lemásolom, és kellene egy megbízható infó erről a dologról.

júl. 4. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Unalmas már ez az MP sggnyalás. Redditen is. Az ember egy nárci phasz.
júl. 4. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Radnai tudja
júl. 4. 19:29
 3/11 A kérdező kommentje:
2 lehet hogy tudja, de én meg a számát nem tudom, hogy megkérdezzem. nekem ő túl nőies amúgy is, szóval nem is kéne a száma.
júl. 4. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
26%

Nárci?

Az neg mi🤣🤣🤣

júl. 4. 19:37
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem szopod le akkor meglátod
júl. 4. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezzel most diszkréten zsidóztál?
júl. 14. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát Ti nem vagytok normálisak az fix...
júl. 14. 10:41
 8/11 anonim ***** válasza:

1 es

láttátok hogy lépkedett lengyelország utcáin?

A szaffi földesura nem ment olyan döjfösen mint ő :DDD

hát én nem bízom benne.. ráadásul csupa hasztalan dologgal foglalkozik, 15 éves bírósági ügyekkel, lezárt aktákkal mi a búbánatnak

körül kéne néznie hogy mi maradt a kultúránkból.. elmúlt évtizedekben turista boltokra cserélték az egészet

júl. 15. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg van e bör a fején.Félek van ráadásul jo vastag.Ha az a vastagság a talpán lenne nem kéne ennek a kretének sámlira álni
júl. 15. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:

az a lényeg hogy a fideszutáló retardált embereknek fogalma nem volt sztem mit vállalt :D tök mindegy volt nekik ki, csak más

igazam van?

hát jó hülyék voltak.

már most tudok 3 cégről akiket elkezdtek baszogatni, még az is lehet megszűnnek, és tudjátok miért.. csakmert az igazgatóik nem magyar péter pártiak. Apám kollégáitól tudom.

belterjes volt a fidesz? hát ugyanazt folytatja a Tisza. ennyi

júl. 15. 17:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!