Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szolgáltatás ötvözi a pszichológust és egy prosti tevékenységét?
Magányos férfiak részére önbizalomfejlesztő oktatás, ahol nem a szexen van a hangsúly, hanem a vendég pszichológiai problémáinak oldására. Nem kell konkrét pszichológusnak lennie a szolgáltatást nyújtó nőnek.
Nem alkalmi jelleg, hanem terápia.

válasza:🤣
Valószínű hogy egy prostinak vannak olyan szellemi képességei hogy pszichológiát tudjon tanulni

válasza:

válasza:

válasza:A hirdetés színvonalából általában lehet következtetni a partner színvonalára is. Ha értelmesen megfogalmazott szöveg van fent, és jobb minőségű képek, akkor valószínűleg jobb élményben lesz részed.
Terápia jelleggel drága lenne szerintem. Talán a masszázs kicsit olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Ràkérdeztem pàr napja van- e időpont hétfő vagy kedden,megnyitotta nem írt.De làtom elérhető.Mostanàban egyébként így ír,de legalàbb visszaírt hogy szól még.Azelőtt egy napon belül volt vàlasz.Egyszer fordult elő hogy írta kiment a fejéből és pàr napra rà vàlaszolt.Azt...
Valahogy mindig debil fodrászokat fogok ki... a korábbi elkezdett piálni napközben és részegen beszólogatott minden vendégnek, így otthagytam (sajnos a NAV-ot nem küldtem rá, de amióta rohadék lett, figyel rá, hogy adjon számlát). Az új fodrászom meg köszönés nélkül...
Sajnos nagyon el vagyok akadva, úgy érzem semmit nem csináltam eddig az életben, és szégyellem magam, túl idősnek érzem magam(27), látom a környezetemben, hogy mások milyen jól irányítják a karrierjüket, én pedig a 0. Szinten vagyok. Szeretnék ezen változtatni, de...
Sajnos kevés információt találok róla. A magánklinikák iszonyúan drágák, nem tudnám megfizetni őket. Az érdekelne, hogy van-e valami információ arról, hogy igénybe lehet-e venni díjmentesen ilyen szolgáltatást. Előre is nagyon köszönöm!
Árban esetleg szolgáltalásban gondolom.
Úgy érzem kéne segítség de se pénzem se erőm, hogy eljárkáljak valahova.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!