Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok olyan 30-40 év közötti házas nőt, akinek magasak a szexuális igényei, de a férjével már nem működik az intimitás?
Sziasztok! Elsősorban a tapasztalatokra és a lehetőségekre lennék kíváncsi egy olyan helyzetben, amikor valaki nem egyéjszakás kalandot keres, hanem egy normális, diszkrét partnert. Egy intelligens, kulturált férfi vagyok, és kifejezetten olyan 30 és 40 év közötti, férjezett hölgyet keresek, aki hasonló cipőben jár: a házassága megvan, de a szexuális igényei nagyon magasak, és ezt a hiányt szeretné kölcsönös szimpátián és abszolút diszkréción alapuló találkozókkal pótolni.
Hol érdemes az ilyen helyzetben lévő nőkkel ismerkedni, vagy ha van itt olyan hölgy, aki magára ismert és szívesen beszélgetne erről kötetlenül, hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot?
(Kérlek, privát üzenetben írjatok, és a kioktató, kötekedő hozzászólásokat mellőzzük. Köszönöm!)

válasza:Játszótéren.
De komolyan. Pont a héten futottam bele egy (talán) utcabeli nőbe, ő a gyerekét sétáltatta, én a kutyámat. Úgy köszöntünk el, hogy majd beszélünk.
Szerintem több a fásult, elhanyagult anyuka, mint hinnénk, és gyerekezés közben van az, hogy nem sietnek. Boltban, melóba/ból jövet nem optimális. Online pedig a kockázat miatt, nem igazán mutatkoznak, van FB-n is ilyen elhanyagolt csoport, de szerintem halott ügy, kamu profil kell, ha nem akarnak bukni, stb., szóval, macera.
Ha nőt akarsz, vegyél kutyát, és játszótér mellett sétáltass. Tuti siker.

válasza:

válasza:A gyerekek eleve nyomulnak a kutyákra. :)
Adja magát az egész, gyakorlatilag semmit nem kell csinálnod. Jön a gyerek, simogatni akar, stb.

válasza:Nem kioktatás hanem tanács.
Miért nem válsz el? Együtt maradsz a feleségeddel, aki mellé keresel egy “hosszútávú szeretőt”? Ennyire nem lehetsz inkorrekt sem a feleségeddel, sem önmagaddal szemben!
Jó ez neked? Végighazudni az életedet?
Válj el, és kezd újra.
Ne baszd tönkre 3 ember életét.
Szerintem a saját érdekedben gondold ezt végig

válasza:

válasza:Swinger klubba ismerkedtem meg férfiakkal.
Azóta is találkozunk klubbon kívül is. Csak szex és más semmi.
Mindenkinek megfelelő.

válasza:4-es, más életébe mindig ezerszer könnyebb jópofa tanácsokat pakolni. Sokakat a közös vagyon, a gyerek köt össze, de ha közben beindul az elhidegülés, te sem lépnél csak ilyen légiesen könnyedén, mint ahogy leírtad... A máshol történő, érzelemmentes fizikai kielégülés pedig senki életét nem dönti romba. A Rómeó és Júlia történetek kora lejárt.
Mint ahogy én is azon leszek, hogy dugópajtija legyek annak a nőnek (én vagyok a kutyás).

válasza:7-es. “dugópajtija legyek annak a nőnek”
Te vagy 15 éves vagy, - vagy azon a szellemi és érzelmi szinten rekedtél.
-Hazudsz magadnak egész életedben
-kifogásokat keresel és gyártasz ( közös vagyon/gyerek/stb) a helyett hogy felelősségteljes döntéseket hoznàl
-leszarod hogy mások életét is tönkre teszed a kis szórakozásoddal
Egyszóval a Maslow piramis alján tanyázol, és onnan osztod az észt.
Buta vagy hozzá, - ne tedd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Nincsennek nagyon barátaim se,és már hiányzik valaki aki mellettem lenne,és az intimitásra is kiváncsi vagyok.
A történethez hozzátartozik,hogy más oldalon egy külföldi,fiatal lány írta. (latin-amerikai lehet a neve alapján)... Beszélgetésbe kezdtünk,itt tanul pesten...Nyelvi nehézségek vannak,mert én csak a magyart beszélem...google fordító néha furin fordít! Még semmit nem tudok róla...
A kérdés nem vicc, 16-40 év közti, Pest megyei nőkkel szeretnék ismerkedni akik azt gondolják, hogy nem kellenek senkinek. Tudom, hogy ez furán hangzik de engem valóban a “csúnya” lányok mozgatnak meg és nem szeretnék senkin nevetni vagy lejáratni csak ismerkedni. Egy...
Azt, hogy innen ismerkednek és találkoznak is férfival (meg előtte esetleg egy kis telefonos csevegés)? Nem kell egyből szexre gondolni, az egy másik lépcsőfok, és csak jó esetben intim. Hetero férfi Budapest
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!