Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hol lehet találni olyan 18-25 év közti lányt vagy srácot, akit anyagilag lehetne támogatni? Tinder halott, Facebook esélytelen, Puncs felejtős... biztosan vannak, de hol, hogyan lehet rájuk akadni?

válasza:

válasza:

válasza:Engem támogathatsz.
(De mivel feltételt nem írtál, ezért a részmről a dolog kimerül a támogatás elfogadásából.)

válasza:Mindegy hogy fiút vagy lányt támogatnál?
Annyi eszed van akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon esélytelen az ilyen ismerkedés pár kapcsolat ha a nálam tapasztaltabb, idősebb nőnek számit köztünk lévő p15 év kor különbség az ő javára, de ha mindent meg tennék kettőnkért, meg biztosíanék neki családi hátteret akkor elgondolkodna azon, hogy szülne közös gyereket.
Régebben volt már párom onnan és lehetett ismerkedni úgy, hogy rá írtam emberekre, már nagyon rég töröltem magam, viszont a társkeresők nem jöttek be. Mennyire lehet most facebookon idegenekre rá írni ismerkedési szándékkal? Olvastam van most valami társkeresős...
Vagyis esélytelen, hogy ezek a nők (sok tucat csinos) valaha is szóba álljanak velem. Így meg telefonon is kicsit szórakozhatnék. Aztán hátha...
Régen még működött ... voltak onnan barátnőim, most már úgy tűnik ezt a platformot is elrontották a kiéhezett kangörcsös férfiak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!