Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság hol lehet találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol lehet találni olyan 18-25 év közti lányt vagy srácot, akit anyagilag lehetne támogatni? Tinder halott, Facebook esélytelen, Puncs felejtős... biztosan vannak, de hol, hogyan lehet rájuk akadni?

Figyelt kérdés

júl. 7. 09:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Sopronban!
júl. 7. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nőt v. ffi-t? Te sem vagy válogatós haver 😂
júl. 7. 09:31
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Jaja. Manapság nehany ember annyora nem talál senkit magának, hogy minden mimdegy. Kor, mem, kúlső. Még jó hogy nincs külön Állat társkereső...
júl. 7. 09:53
 4/10 A kérdező kommentje:
De, eléggé válogatós vagyok. Az ilyen unintelligens hozzászólásokat pölö ignorálom.
júl. 7. 09:55
 5/10 anonim ***** válasza:
27 nem egyetemista nem Sopronban?
júl. 7. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Vinteed
júl. 7. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem támogathatsz.

(De mivel feltételt nem írtál, ezért a részmről a dolog kimerül a támogatás elfogadásából.)

júl. 7. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy fiút vagy lányt támogatnál?

Annyi eszed van akkor.

júl. 7. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
??
júl. 7. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Mennyit adsz és miért?
júl. 7. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon esélytelen az ilyen ismerkedés pár kapcsolat ha a nálam tapasztaltabb, idősebb nőnek számit köztünk lévő15 év kor különbség az ő javára? F

Nagyon esélytelen az ilyen ismerkedés pár kapcsolat ha a nálam tapasztaltabb, idősebb nőnek számit köztünk lévő p15 év kor különbség az ő javára, de ha mindent meg tennék kettőnkért, meg biztosíanék neki családi hátteret akkor elgondolkodna azon, hogy szülne közös gyereket.

Facebookon már esélytelen párt találni?

Régebben volt már párom onnan és lehetett ismerkedni úgy, hogy rá írtam emberekre, már nagyon rég töröltem magam, viszont a társkeresők nem jöttek be. Mennyire lehet most facebookon idegenekre rá írni ismerkedési szándékkal? Olvastam van most valami társkeresős...

Pasik. Ti bele mennétek ilyen beszélgetős dolgokba, hogy ha facebookon kamuszépfiús facebook fiókkal random jelölgetitek a nőket és minden 3. magától...

Vagyis esélytelen, hogy ezek a nők (sok tucat csinos) valaha is szóba álljanak velem. Így meg telefonon is kicsit szórakozhatnék. Aztán hátha...

Facebookon már esélytelen ismerkedni?

Régen még működött ... voltak onnan barátnőim, most már úgy tűnik ezt a platformot is elrontották a kiéhezett kangörcsös férfiak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!