Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 70-80 A-B mellű lányok nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

70-80 A-B mellű lányok nők 30-40 fokban minek vesznek fel melltartót ?

Figyelt kérdés
Mondjuk máskor se nagyon értem

júl. 7. 12:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem akarják kitenni magukat a legelésző szemeknek és a további reakcióknak ami a látványhoz jár.
júl. 7. 12:38
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne látszódjon a mellbimbóm. Tudom vannak erre tapaszok meg egyebek is. Van néhány ruhadarabom, amiben van beépített szivacs, melegben azokat hordom, jobb esetben még vizesen, így még kifejezetten hűsít is.

Hidd el, ha nem érdekelne senkit, nem hordanék. Otthonra nem is hordok, csak ha olyan helyre megyek, ahol lehetnek a páromon kívül férfiak.

júl. 7. 12:41
 3/30 anonim ***** válasza:
87%
Peldaul mert nem szeretik ha a ruhan keresztul kilatszik a mellbimbojuk?
júl. 7. 12:41
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem C-s mellem van, sokszor nem veszek fel, de néha elég kellemetlen tud lenni a férfiak bámulása, így gondolom ezért nem. Meg sok nő is megszólja nő társait ezért, bár engem ez a része hidegen hagy, de a bámulás kva gáz
júl. 7. 12:42
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
És a c+ kosárméretű férfiak miért nem vesznek fel? Még pólót se vesznek fel sokan, mutogatják a csöcseiket. Ez durvább.
júl. 7. 12:44
 6/30 anonim ***** válasza:
80%
Nekem most már C-s műcicim van, de amíg 75A volt a méretem, azért hordtam mindig melltartót, hogy ne látsszon át a bimbim. Én attól úgy éreztem volna magam, mintha meztelen lennék. Plusz egy jó push up melltartó adott valami formát a melleimnek, különben olyan lapos lettem volna, mint egy fiú.
júl. 7. 12:51
 7/30 anonim ***** válasza:
69%
Mert a férfiak nem tudnak viselkedni.
júl. 7. 13:32
 8/30 anonim válasza:
78%
B től nagyobb c től kisebb mellem van. Nem veszek fel melltartót 35 fok körül vagy a felett. De van hogy máskor se.
júl. 7. 13:34
 9/30 A kérdező kommentje:
#5 teljesen jogos. Szinte társkérdés hogy "csöcsös csávók" melleit miért kell néznem
júl. 7. 13:37
 10/30 A kérdező kommentje:
#6 nagy kár hogy így érezted és hogy megcsináltattad. Biztos vonzó voltál úgy is, de ha te így érzed jól magad akkor így jó.
júl. 7. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért vesznek sokan fehér felső alá fekete melltartót?

Persze mindenki azt hord, amit akar, csak megfigyeltem már többször is és nem értem.

Akiknek kis melle van (A kosár), hol vesznek szép és jó minusegu melltartót?

Intimissi és a Tezenis oldalán ha jól láttam, akkor a legkisebb méret B/75. Na, én sajnos nagyon kis mellekkel rendelkezem, de szeretnék szép és tartós fehérneműt. Eddig H&m-ben és a New Yorkerben vettem, de nekem hamar szét mennek. Ti hol vásároljátok?

Az autóversenyző lányok versenyzés közben a tűzálló overál alá milyen melltartót vesznek a verseny idejéig? 22/F

Sima hétköznapit amiben otthon is vannak? Szerintem a sima merevítős nyomná őket. De lehet hogy tévedek. Vagy sima sport melltartót vesznek? És a hatalmas mellűek is milyet vesznek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!