Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70-80 A-B mellű lányok nők 30-40 fokban minek vesznek fel melltartót ?

válasza:

válasza:Hogy ne látszódjon a mellbimbóm. Tudom vannak erre tapaszok meg egyebek is. Van néhány ruhadarabom, amiben van beépített szivacs, melegben azokat hordom, jobb esetben még vizesen, így még kifejezetten hűsít is.
Hidd el, ha nem érdekelne senkit, nem hordanék. Otthonra nem is hordok, csak ha olyan helyre megyek, ahol lehetnek a páromon kívül férfiak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen milyet és hogy?
Választ előre is köszönöm szépen
Persze mindenki azt hord, amit akar, csak megfigyeltem már többször is és nem értem.
Intimissi és a Tezenis oldalán ha jól láttam, akkor a legkisebb méret B/75. Na, én sajnos nagyon kis mellekkel rendelkezem, de szeretnék szép és tartós fehérneműt. Eddig H&m-ben és a New Yorkerben vettem, de nekem hamar szét mennek. Ti hol vásároljátok?
Sima hétköznapit amiben otthon is vannak? Szerintem a sima merevítős nyomná őket. De lehet hogy tévedek. Vagy sima sport melltartót vesznek? És a hatalmas mellűek is milyet vesznek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!