Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meztelenség és erekció családo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelenség és erekció családon belül?

Figyelt kérdés
Hogy állnak a véletlen, akaratlan erekcióhoz olyan családokban, akik vagy nudisták, vagy legalábbis probléma nélkül meztelenek egymás előtt? Nem arra gondolok hogy direkt álló pöccsel mászkálás van, de pl van ahol ügyet se vetnek rá ha valakinek valamiért épp van és családtag (akármilyen nemű és korú) láthatja? Vagy ez mindenhol rejtegetendő dolog?

júl. 8. 19:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Öten voltunk otthon pasik, ha kerültük volna is láttuk volna egymást pucéran v épp merev dákóval.

Számtalanszor volt,hogy valaki tusolt ,másikunk borotválkozott....mindezt pucéran és sokszor a reggeli merevedéssel

júl. 9. 05:20
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

Öcsémmel közös szobánk volt, vele sosem csináltunk ügyet ebből, mivel fiúk vagyunk mindketten.

Muterék előtt azért ciki lett volna ha feláll csak úgy spontán... xdd

júl. 9. 07:43
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem szóltak miatta, igaz én se mutogattam mindenkinek büszkén
júl. 9. 07:52
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Láttuk egymást meztelenül nővéremmel, együtt nevelkedtünk, szerintem ez nem különleges. Merevedésem is látta már, szóvá nem tette de röhögött egyet. 😅
júl. 9. 08:22
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Kislányként nem foglalkoztam azzal ha meztelenül láttam fiú tesóm, ők is így voltak ezzel. Kamaszként azért már direktben nem mutogattam magam, de ha megláttak nem csináltam ügyet belőle. Volt hogy tesóm alsónadrágja furán domborodott, később tudtam meg hogy ez merevedés. 🤣 De szerintem minden lány akinek fiú tesója van, ha nem is rendszeresen, de lát ilyet.
júl. 9. 08:29
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

Meztelensgébem, nőttem fel amíg el nem költöztem. Az egész család nyugodtan a másik előtt. Sosem volt erekció v bármi gondolat anyámra.

23f

júl. 9. 09:00
 17/26 anonim ***** válasza:
12%
Undorító trauma
júl. 9. 09:01
 18/26 anonim válasza:
80%
Nem nudis családban sem volt ez gond, legalább is nálunk nem.
júl. 9. 09:02
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Mivel meztelenül alszunk reggelente előfordul hogy merev pénisszel megyek ki a fürdőbe. Volt hogy apu épp borotválkozott de nem okzott gondot. Láttam már őt is hasonló szituban
júl. 9. 09:42
 20/26 anonim ***** válasza:
71%

17

mi?

júl. 9. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mièrt törtènhetett ez?

A 15 èves fiamnak meg kellett nèzzem a pèniszèt piros volt neki nagyon. De ahogy megmutatta merevedèse is lett. Ennek mi lehetett az oka? N

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!