Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/41 anonim 

válasza:

válasza:2024.04.05-e 12 óra 32 perc 40 másodperckor, a lakótársam zoknijába.
22/41 anonim 

válasza:

válasza:#21 azóta a golyóidat kitetted a polcra?
24/41 anonim 

válasza:

válasza:22-es nem, azóta más gondoskodik a kielégülésemért
25/41 sensuality 

válasza:

válasza:Magamnak már rég.
De partnerem (Nő) 2 napja! kiverte nekem :)
29/41 Pjanik 

válasza:

válasza:Én pl tegnap éjjel mert arra ébredtem lüktet és biztos jót álmodtam.Ezért kézzel befejeztem.
További kérdések:
Számotokra mi vonzó egy szexkapcsolatban, és mi alapján választatok partnert?
Azok akik néha szerettek belemenni szexkapcsolatba mikor szinglik vagytok, mi vonz ebben a fajta kapcsolatban, és mi alapján választatok partnert? Mik azok a tulajdonságok amik nagyon fontosak számotokra egy szexkapcsolatban, és mik azok a tulajdonságok amik egyáltalán...
Miért van az, ha aktus előtt már nagyon felizgulok, akkor nagyon nehezen élvezek el utána?
Arra gondolok, hogy ha elég sok előváladékom jön még mielott bármi fizikai dolog történne, akkor utána elég nehezen, sok időbe telik mire elélvezek. Mással is így van?
Honnan tudjam előre, hogy szex közben a barátnőmnek nem esik bántódása?
Sose csináltam még úgyhogy kétségeim vannak és aggódok, de tényleg. Mi van ha megsérül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!