Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy férfi párszor szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi párszor szexel egy nővel és utána nem keresi többet az minden esetben azért van mert szar a nővel a szex?

Figyelt kérdés
júl. 23. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen, valami nem volt jó benne. Én pl jártam úgy, hogy nagyon rossz ízű volt odalent. Nem volt több alkalom. Meg olyan is volt, hogy borzasztó tág volt belül, harangoztam benne, semmit sem éreztem. Annak is hamar vége lett. 47F
júl. 23. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
1# minden esetben csak testi okai lehetnek? Lelki, érzelmi ok kizárt?
júl. 23. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csak az lehet az egyetlen oka.
júl. 23. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem biztos. Én több nővel dugtam többször, úgy, hogy remek volt a szex. De nem akartam vele többet, kapcsolatot. Ha pedig ő igen, akkor nem folytattam.
júl. 23. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlenül. Lehet jó a szex, ha kiálhatatlan a természete.
júl. 23. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Számtalan oka lehet. Nem volt jó a szex, vagy bár jó volt, de maga a nő nem tetszett neki (csak üríteni akart) és közben talált olyan nőt aki jobban tetszik neki, vagy éppen házas és fél a bebukástól.

Kár rajta matekozni, ha nem keres hát nem keres. Tartsd már magad annyira, hogy ha szexet akarsz arra bármikor találsz bőven jelentkezőt :)

júl. 23. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Valamiért nem tetszett neki, nem biztos, hogy a teste nem volt jó. Lehet csillagpatrik volt, vagy egyszerűen nem volt meg a közös vonzalom, de ha már, akkor párszor megpróbálta, hátha...
júl. 24. 00:45
 8/9 Jacobs2 ***** válasza:
Vagy csak nem akart semmi többet, és kész.
júl. 24. 06:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy bonyolult / stresszes volt leszervezni a találkozót, vagy épp kifogást találni az aktuális párjának, hogy találkozhasson azzal a nővel.

Vagy pedig talált a pasi azóta egy közelebbit / elérhetőbbet / szebbet / jobbat / gyakrabban ráérőst / akármilyet, és így hanyagolja már az előző nőt.

júl. 25. 16:26

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!