Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szexuálisan nem aktív, akkor ő maradhat nyugodtan szőrösen?
Hiszen a szőrtelenítés legtöbbször a szexualitással függ össze. Így teszik sokszor kívánatosabbá magukat másoknak. És a csupaszra borotvált testnek már alapvetően is van egy szexuális jelzése, üzenete. Hogy nézd, kívánatos vagyok, gyere, szexeljünk!
Most ha valaki nem él egyáltalán szexuális életet mert nem kívánja, vagy mert tudatosan elutasítja azt, akkor ez az egész szőrtelenítés számára valójában szükségtelen, nem?

válasza:Én például évek óta nem voltam nővel, mégis szörtelenitem pl. a hónaljamat. Szóval
rövid válasz: Igen persze
Hosszabb válasz: Az is maradhat, aki szexel.
Józan válasz: Igen de azért ha férfi vagy, akkor az arcszörzetet minimum karban kell tartani. Illetve az orrszörre figyelni mert undort kelt.
Nőknél meg a lábon lévő vastag sötét kunkori szőr az, ami a társadalmi megbélyegzést gyorsan kiváltja.
F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!