Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tini lányok között mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok között mennyire elterjedt a gondolat, hogy szexből szerezzenek pénzt a jövőben?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mindezt,mert vannak riasztó statisztikák. pl hogy 10 ezernél is több lehet azon fiatal, átlagos lányok száma akik többnyire titokban forognak javarészt az éjszakai életben. És nagy részük vidékről tanulni felköltözött diáklány, akiket otthon vár aggódó barátjuk.

2014. máj. 5. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1: Igen, mindjárt gondoltam hogy valami hasonló konteóról lesz szó, hogy "mindegyiket ugyanaz az ember írja ki,csak hogy pukkassza a felhasználókat". Ez az érv sajna-bajna már ott megdőlt, amikor az ember privát üzenetet ír nekik, és minő meglepő, nem ugyanattól a felhasználótól kapják a választ. Ezt persze lehetne egy újabb konteóval magyarázni hogy "biztos más néven újra regelt", ami megintcsak baromság, hisz a kérdésekből kiindulva az adott ember mást se csinálhatna akkor egész nap,csak cserélgetné a neveit. De már megszoktam, hogy nehéz az igazat tűrni, egyszerűbb körbemagyarázni és összeesküvés-elméleteket szőni.

A GYK pedig speciel azért reprezentatív a társadalom egészét nézve, mert egyrészt én is ugyanazt tapasztalom amit ők, tehát az én példámból kiindulva vélhetően ők is igazat mondanak, másrészt pedig mert név nélkül, anonimitással sokkal könnyebben nyilvánítanak igaz véleményt az emberek. Természetesen, ami nem téged igazol, azt gyorsan szőnyegalá söpörsöpör, úgy ni.

2: Nem irigylek én tőlük semmit se, anyagiakban és lelkiekben is jobban járok, ha szingli maradok, ha az ilyen csaj az alternatíva. A nők meg,természetesen, abszolút nem a külsőt nézik, méghogy ők felszínesek lennének, Á Á Á hova gondolok én!

Ha pedig válnak is, akkor azt többnyire a pasas szorgalmazza, mert ugye megteheti.

3: Részben tapasztalat, részben meg az itt olvasott kérdések. Bizonyára nem azért irkálnak ki ilyen sok kérdést erről, mert nekik ez olyan nagyonnagyon jó, tudod mindennek megvan a maga oka, a sztereotípiák kialakulásának is, csak nem akarod belátni.

4: Nem kötelező, valóban, de más választást nemigen hagytok nekünk. Elég egyértelműen jelezzük hogy kapcsolatot akarunk, ennek ellenére valahogy mégis a friendzóne-ban kötünk ki. Ha pedig nem maradunk a közelébe és más lánnyal is flörtölünk, akkor meg kapjuk az ívet hogy szoknyapecérek meg hűtlenek vagyunk...igen szépségem, mert lánybarátunk már így is van elég. Ha nem akarsz kapcsolatot, mireföl ez a nagy cirmogás?

5: Aranyom, ha 10 lányból 8 ilyen, akkor vastagon van alapja az általánosításnak. Ha 10 orvosból 8 azt mondja hogy beteg vagy, akkor SZVSZ te is befekszel a kórházba, szóval nem kell a hugyotprédikálás. A százalékom meg nem mérvadó a politikai és a párkapcsolati ostoba trollok miatt, akik mindenkit csak lepontozni tudnak. Az meg, hogy jogos bírálatot és kritikát csak "vesztesek" írnak ki, minden a pasik hibája, ti soha nem tehettek semmiről, az meg sima szerecsenmosdatás, ami nagyon csúnya dolog. A véleményem pedig akkor fog változni, ha a helyzet is változik. Ha majd nem fújja a szél, nem fog zörögni a haraszt sem.

Összességében véve nem volt rossz próbálkozás - komolyan nem - de annyira jó sem volt. 2-0 a javamra.

2014. máj. 7. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézd, ha a csajokat akarod okolni mindenért, egészségedre tedd azt csak ne lepődj meg ha utánna nem kérnek belőled.

Mellesleg nem tesz szerintem szimpatikussá senki szemében, hogy versenyként fogsz fel egy sima netes eszmecserét is. De ha ez nyomorúlt életed fénypontja legyen. (Ki vagyoki én hogy bárki örömét elvegyem, hisz tudjuk a kritika mindíg jogos, elfogulatlanul soha senki nem ítél és csak a nők lehetnek hibásak ha elutasítanak egy férit). Képzeletben megsimogatom a kis buksid és mehetsz vissza játszani, a 2:0-ddal. Én meg visszatérek a magam kissé örült, de teljesen boldog és elégedett életembe. Tippelj melyikünk járt jobban...

2014. máj. 7. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:

18:15, ne aggódj, ez kölcsönös. Ha ilyen csajok az egyetlen alternatíva, jobban járok ha szingli maradok. Ők meg várhatják az elképzelt kőgazdag fullhelyes álompasijukat egész a klimaxig :DDD

Egyáltalán nem versenyként fogom fel, egyszerűen csak próbálok reális is objektív maradni, ti meg vergődtök és ténytagadtok folyamatosan, mert hát fáj az igazság ugye. Szerencsére azonban nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai, bármennyire is erőlteted ezt a bugyuta nézetedet, felőlem visszamehetsz a magad köré képzelt (bocsánat, kéBzelt!!!!!!!!!) kis álomvilágodba, ha már a tényeken változtatni nem tudsz, kettőnk közül én érzem jobban magam, hogy nincs fölöttem hatalmatok :) 3-0 a javamra.

2014. máj. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!