Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak jobban bejön az átlagos pénisz méret mint a nagy? Mekkora a magyar átlag méret?
A KSH szerint 10,54cm.
Ebbe beletartoznak a gyerekek és a nyugdíjasok is.
Ha le akarjuk bontani korcsoportra, akkor...
Nade:
Igen szerintem jobban bejön. Mivel az átlagos pénisz méret az átlagos punciméretre lett igazítva.
- Ha neked átlagos van, akkor örülj neki hogy nem kicsi!
- Ha neked nagy van, akkor van olyan csak akit rendesen meg lehet dugni vele, mert ő is nagy, vagy tág. Viszont van olyan csak akit nem tudsz megdugni, mert fáj neki.
Sajnos ilyen az enyém is (vastag) és bizony volt már többször, hogy ez miatt fájt a csajnak. Ez nem ok.
A hüvely mélysége azért eléggé korlátos (9-10 cm nyugalmi állapotban, ami valamennyit tud tágulni, mondjuk max 15-re), az ennél sokkal hosszabb pénisz már nem fér be kényelmesen, csak a méhszájat döngeti. Szóval 20 centi felett már óvatos légy... :)
Szerintem ha nem bemondásos alapon veszik a csajok, hanem akikkel voltak-azok alapján.(amire más több nőtől is rákérdeztem) akkor olyan 10-14 centi az átlag álló állapotban. Szeretnek az emberek többet mondani, mint a valóság.
Ha logika szerint veszem, akkor a nagy csak fájdalmat okoz, a nagyon kicsi pedig önmagában nem elég a nőknek. De szerencsére ki lehet pótolni egy lépéssel, ha valaki jól tud nyalni. Ha átlagos valaki mérete, akkor nyilván a legoptimálisabb, ha tud jól szexelni. Ha nem foglalkozik mással csak a saját örömével, akkor lényegtelen minden méret, akkor hamar elélvez, aztán kész.
Szóval a lényeg a hajlandóság és a technika.Nem pedig a méret. De ezt csak a logika mondja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!