Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Osztálykiránduláson maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálykiránduláson maszturbálás? (fiúknak a kérdés inkább)

Figyelt kérdés
Nemsokára osztálykirándulásra megyünk 5 napra. Hülye kérdés, de ti ki szoktátok verni vagy kibírjátok? Még nem voltunk csak 1 naposon eddig, ott nem volt gond :D Ha igen akkor hogy tudtátok megoldani?

2014. máj. 5. 16:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Haveromék egyszer recsiversenyt csináltak osztálykiránduláson xD
2014. máj. 5. 16:51
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Én ki szoktam, és az osztálytársaim is.
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Verjétek ki együtt az osztálytársaitokkal, esetleg egymásét is verhetitek, szopjátok le egymást, kenjétek szét a spermát egymás hasás, arcán stb. Legyetek kreatívak.
 4/18 A kérdező kommentje:
Megbeszéltétek vagy mi? XD
2014. máj. 5. 16:52
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Én lány vagyok de tudok rá választ adni.. :D Mi még tavaly voltunk osztály kiránduláson ami 1 hetes volt Szombattól Szombatig és én úgy oldottam meg, hogy wcn, zuhanyzás közben, ágyban este lámpaoltás után :) Van pár taktika hozzá :D 18/L
2014. máj. 5. 16:53
 6/18 anonim ***** válasza:
Fúj, 5-ös, te ráülsz az idegen slozira? :S Amúgy jókat írtál.
2014. máj. 5. 16:55
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
#6 Igen.. :D Igaz,hogy előtte wc papírt tettem az ülőkére.. :) de amúgy is takarították és tiszta volt..
2014. máj. 5. 16:57
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, hány évesek vagytok, de ha nem ilyen 12 mondjuk, akkor ahelyett, hogy kivered magadnak, inkább egy csajt próbáljál keríteni! Biztos van a lányok között is, aki már kíváncsi eléggé, és szívesen húzogatná vagy cumizna egyet. ;)
2014. máj. 5. 16:57
 9/18 anonim ***** válasza:
8# Biztos van olyan köztük,de nem biztos hogy elsőre megtalálja.Képzeld el mi lenne ott amikor már az ötödik lány utasítja vissza,utána visszamenni közéjük :)
2014. máj. 5. 17:12
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Hát 2-szer fordult elő, hogy kicsaptam osztálykiránduláson, egyszer hetedikes koromban csak mert egy haverommal megbeszéltük hogy kicsapjuk, és azon röhögtünk hogy hogy csattag a másiknak a farka XD aztán 8. osztálytól 11. osztályig kibírtam, mert csak 2-3 napos kirándulások voltak, de 12.-ben külföldre mentünk 5 napra, és mivel 5 napot nem bírok ki recska nélkül ezért kénytelen voltam kicsapni :D A megoldás az egyszerű volt, hetedikben simám a paplan alatt, 12.-ben meg éjjel csináltam sötétben mikor már aludtak a többiek, vagyis azt hittem, egyik nem de csak másnap mondta röhögve hogy hallotta hogy recskáztam XD amúgy meg WC-ben simán kicsaphatod, azt mondom, hogy szarni mész azt kész. Vagy az is jó amit mondott már egy hozzászóló, hogy inkább használj egy csajt ha lehet.
2014. máj. 5. 17:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!