Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szexről Hármasban vagy Négyesben, milyen felállással?
Figyelt kérdés
CSAK komoly válaszokat!
Nemet, kort és hogy csak ábránd vagy már tapasztalat kérlek írjatok.
2014. máj. 5. 18:14
1/10 anonim válasza:
4 fiatal pipi + én felállás
Nem, kor, ábránd vagy már tapasztalat
2/10 anonim válasza:
két nővel nyomtam már! rákaptam a témára és most is csak két nővel fekszem le egyszerre, vagy senkivel :D
3/10 anonim válasza:
Hmmmm már nem vállalnám be a 2 lánynál többet :) A 3-as és négyes is jó. A négyesben a nemek arányára érdemes figyelni, akkor egyszerűbb mint a két lány +1 fiú módszer. (lehet játszani a kandúrt, de két nő nagyon kikészit ha tényleg jól akarod csinálni :D) A lánynak a két pasi eléggé "kielégitő" tud lenni, de csak akkor ha sokszor el tud élvezni. Ha egylövetű a lány, akkor igazából nem érdemes összehozni a bulit :) A nagy bulik persze 4 felett kezdődnek, de oda jó kondiban kell lenni, és ezt nem viccből irom :)
4/10 anonim válasza:
Én arról fantáziálok, hogy 2 haverommal 3-an dugunk meg egy nőt, és egyszerre betömjük mind a 3 lyukát. Lehet a nyáron meg is csináljuk. Csak van olyan k_rva aki bevállalja :D
5/10 anonim válasza:
2 pasival szívesen bevállalnám, de talán még 3-mal is kipróbálnám :)
6/10 anonim válasza:
két lánnyal szeretném egy ideje,de nehéz olyan lányt találni, aki beáll harmadiknak
7/10 anonim válasza:
Érdekelne egy párcserés felállás és akkor mindent ki lehetne próbálni igy 45 felé is:)
8/10 anonim válasza:
Lánnyal hármasban már próbáltuk, nagyon jó volt. Most a párcseréset szeretnénk, csak nehéz rendes-kedves párt találni hozzá. 35/30
9/10 anonim válasza:
Voltam egy ikerpárral, na az tetszett. De valójában semmi sem ér fel azzal, ha az imádott nővel vagy kettesben.
10/10 anonim válasza:
Én meg voltam nevelőanya-nevelt lánya hármasban, szuper volt... Főleg utána kettesben maradni a kislánnyal...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!