Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl szűk lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szűk lehetek?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de valószínűleg jövő héten fogom elveszíteni a szüzességem. Hogy ne fájjon annyira, megpróbáltam feldugni magamnak egy péniszhez hasonló tárgyat, de egyszerűen nem ment belém. Az eleje igen, kb 3-4 centi, de a többi része egyszerűen nem fért belém. Mitől van ez? Ha "igazi" pénisszel lesz dolgom, ugy könnyebb lesz? Mit csináljak? Szóljak majd a srácnak hogy még szűz vagyok, akkor talán óvatosabb lesz? Nem akarnék mert ez az én koromban már elég ciki. Köszi előre is. 23/L

2014. máj. 5. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
segíthetek rajtad, feldugok egy pénisz nagyságú péniszt neked
2014. máj. 5. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

1: nem ciki, hogy még szűz vagy! Te 1 kincs vagy.

2: Igen szóljál neki minden féle képen!

3: ha sok lesz az előjáték elfogsz lazulni és be fog nedvesedni akkor simán befog férni és nem fog fájni csak az amikor átszakítja a szűz hártyádat .

2014. máj. 5. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
megtenném én is
2014. máj. 5. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond túlságosan. :) 3-4 centi befért, tehát a szüzhártyád már akadályozni nem fog. Csak tágulnod kell. És persze egy ügyes pasi ügyesen ha felizgat csodákat tud tenni a női testtel :)

És igen, szólj neki, muszáj tudnia.

És persze a mérete sem mindegy :) És nem ciki, akkor szexelsz ha van hozzá partnered. Most van, sok sikert hozzá :) (sikositó jól fog jönni pluszban ;) )

2014. máj. 5. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki a te korodban? én 22 vagyok és most veszítettem el nem rég. :) mindenképp mondd barátodnak h szűz vagy bár nem értem h eddig miért nem volt szó erről. és igen ha kellően benedvesedsz nem lesz gond és majd szépen tágulni fogsz ahogy egyre többször próbálkoztok :)
2014. máj. 5. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért próbálod meg elvenni a saját szüzességedet? Nem bízol a srácban? Nem elég jó? Akkor ne feküdj le vele.

Ha mégis,akkor az legyen az első,hogy szólsz neki,hogy szűz vagy. A saját érdekedben, és az övében is. Nem, hogy nem ciki, de szinte egy csoda,hogy ennyi idősen még szűz vagy. Komoly értéket képviselsz, kár, hogy erre 23 évesen még nem sikerült rájönnöd :)

Nem tudom,hogy mi volt az a tárgy, de azon ne csodálkozz,hogy nem ment beléd. Ha csak nem egy élethű, pénisz alakú dildó volt, nem értem,miből gondoltad,hogy csak úgy hirtelen menni fog. A srác dolga,hogy olyan állapotba hozza a tested, amitől befogadóvá válik. Erre egy tárgy képtelen, úgyhogy ne agyalj ilyeneken, csak add át magad az élvezetnek.

2014. máj. 5. 19:02
 7/7 22L ***** válasza:
Ha igazán szeret még jobban meg fog becsülni...főleg hogy ő lehet az első!!!!!!!!!!!!!
2014. máj. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!