Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, mit csinálnátok a helyembe, ugyanis a barátnőm egyik barátnőjével hármasozni szeretne?
Figyelt kérdés
Párom újítani akar és ezzel szeretné változatosabbá tenni az együttlétet. A barátnője nagyon jó csaj és benne lenne, viszont én nem merek belevágni, ugyanis félek hogy felsülök két lánnyal. Nekem ez nagyon ciki, nagyon félék egy ilyen együttléttől.2014. máj. 5. 19:09
2/9 anonim válasza:
Vigyázz lehet, hogy csapda.. :D Amúgy bele vágnék :)
3/9 22L válasza:
Hát én kihasználnám a lehetőséget...
4/9 A kérdező kommentje:
1-es
Hát nem tudom menyire... hogy utasítsam vissza stb.
2014. máj. 5. 19:10
5/9 anonim válasza:
azt mondanám: félek, hogy ártana a kapcsolatunknak
7/9 anonim válasza:
Ha szerelmes lennék, nekem ez nem menne. Te ettől még persze megdughatnád őket XD
8/9 anonim válasza:
Fektesd meg őket aztán hagyd ott a csajodat. Normális, értelmes és érett ember ilyet nem akar a párkapcsolatában. Amúgy meg lehet, hogy leszbikus.
9/9 anonim válasza:
csináld!
de vigyázz, mert jövő héten meg egy másik csávóval lesz hármas. hiszen te is megkaptad a két csajt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!