Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok vissza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok vissza óvszerre fogamzásgátló után?

Figyelt kérdés
3 évig szedtem fogamzásgátlót, most le kellett tennem, egy ideig muszáj szüneteltetnem. 5 éves kapcsolatban vagyok, szeretjük egymást, de én aggódom, a sok jó után vajon meg lehet-e megint szokni az óvszert. Normális, esetleg tapasztalaton alapuló válaszokat kérek szépen, fontos. Kérlek nemet és kort is írjatok! Köszönöm előre is, 23 L.
2014. máj. 5. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos... nekem az előző 4,5 éves kapcsolatomban nem volt szükségem a sapkára, most pedig új párom van akinél igen. Nem egyszerű a dolog, nem mondom, hogy ugyanolyan mint nélküle de a kényszer nagy úr. Annyit tudok mondani, hogy nem szabad ezen idegeskedni meg görcsölni, különben problémák lehetnek a katonával. De ha szeretitek egymást akkor ez igazán nem lehet nagy probléma, csak természetesnek kell venni az új helyzetet.

25F

2014. máj. 5. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem csak az óvszer és a tabletta létezik.

Használj kúpot, vagy hüvelytablettát.

2014. máj. 9. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem vállalom a rizikót. Köszi a gigamega segítséget, amivel semmi újat nem mondtál. De biztos jól esett :)

Első válaszolónak köszönöm az infót!!

2014. máj. 9. 17:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!