Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy válogatott úszó ki tud annyira fáradni úszásnál, h nem tud a bnője mellett egy szeretőt tartani, sőt még azzal is épphogy képes a szexre?
Ezzel védekezett egy nő, amikor felhoztam egy úszóról, h csalta a bnőjét. Azt mondta, h egy úszót úgy kifáraszt a víz, h semelyik másik sportolóval/sporttal nem hasonlíthatom össze. :D
Sztem egy öreg úszónál ez okés, de amúgy egy most 25 évesnél nem. :D Hoppá, ezzel el is szóltam magam, h ki volt a téma. :DDDDD
5-ös:
mit jelentesz ezen??? amúgy úgy nézem, h nem csak én vok itt a senki. :D
Kedves kérdező!
Én írtam a 2. hozzászólást, amit rossz néven vettél.
Önmagában a kérdésben nem látnék kivetnivalót, ha pusztán elméleti síkon foglalkoztatna téged kérdés.
Azért fogalmaztam úgy, ahogy, mert azt viszont ízléstelennek és nem éppen gerinces dolognak tartom, hogy a kérdésed kifejtésében úgy állítod, vagy sugallmazod valakiről, hogy hűtlen a barátnőjéhez egy szóbeszéd alapján, hogy közben még szándékosan ki is hangsúlyozod, hogy az általad leírtak alapján ki lehet következtetni, hogy az úszóválogatott melyik tagjáról van szó.
Még ha ez netalán tény lenne, amiről neked tudomásod lenne, akkor is tisztességtelennek tartanám, hogy valakivel kapcsolatban ennyire személyes, a privát szféráját érintő információt ossz meg egy nyilvános fórumon, nemhogy így, hogy könnyen lehet, hogy egy sima rosszindulatból, félreértésből vagy bármi másból
fakadó pletyka, és jó eséllyel teljesen alaptalanul vádolsz meg valakit ilyesmivel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!