Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak ilyenekre?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 13 éve, fiatal korunk óta legjobb barátok vagyunk. Közbe ő egy bombacsaj lett és erősen megtetszett és ő bevállalósabb. Legalábbis velem mindenképpen. Néha engedi, hogy olyan helyekre nyúlkáljak, viszont van amikor meg tiszta bunkó és azt nem tudom hogy reagáljam le. Amikor ketten vagyunk pl. napozunk nagyon rendes és perverzkedni is lehet vele, de (nem mindig) van olyan amikor az osztályban kifejezetten bunkó, nem mondom, hogy ott is nyúlkáljak (volt már ilyen is), de nem vártam, hogy bunkó lesz, nem a vicces hanem a bántóan paraszt fajta. Sokat beszéltünk erről, hogy mindkettőnkben van valamifajta vonzalom a másik felé, de semmiképp sem szerelem. Barátság extrákkal olyan létezik? És én már nagyon várok rá, hogy történjen valami több is (szex). Hogy tudnám rávezetni? Ő is mondott olyat, hogy amikor este masztizik szokott rám gondolni, és én is rá. Hogyan tudnám megtenni a következő lépést?2014. máj. 5. 22:21
2/3 anonim válasza:
Teremsd meg az alkalmat, és a hangulatot. Kettesben legyetek csak és akkor közeledj hozzá, biztos nem fog elutasitani. Esetleg biztositsad arról, hogy szereted és ugy lesz minden a továbbiakban ahogy ő szeretné.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Elsosorban vigyazz! Vegigmentem ezen. Beleszerettem, de o nem. Rament 4 evem a jatszadozasara. Ugyan igy viselkedett velem utana is. Sot mas pasikkal is osszejott, akikkel du.ott is. Nekem meselte el, mondvan baratok vagyunk csak.
Gyotrodtem. Kb ra 8 evre taliztunk, ossze is jottunk, rendesen. Azt mondta akkor, hogy sosem tudta megfogalmazni, de most mar tudja, hogy akkor vonzodott hozzam. Jártunk, du.tunk sokat. Par honap mulva rajottem, hogy egy buta, pic.a lett.
Leléptem.
Ugymond jol vegzodott, de 4 evem akkor is rament. Mas nore ra sem tudtam nezni, annyira szerettem.
Ha biztos, hogy nem leszel bele szerelmes, akkor hajra. Egyikotok ugy is tobbet akar majd, es mivel ismet du.ni akarsz majd vele, ez te leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!