Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőm ki akarja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm ki akarja velem próbálni, lehet ennek vmi következménye? (lány-lány)

Figyelt kérdés

Beszélgettünk és úgy nézz ki legjobb barátnőm kipróbálná egy másik lánnyal.Engem nevezett meg,hogy mi ez meg az miatt kipróbálhatnánk.

Én még szűz vagyok.Ő már nem. Én benne lennék a dologban,mert én is ki szerettem volna már próbálni egy másik csajjal,kíváncsiságból. Ha meg a legjobb barátnőmmel,akiben bízok is,szép is.Hát az lenne a legjobb.

Csak nem tudom ennek lenne e vmi következménye a barátságunkat tekintve.

Aztán amikor mondta lefagytam egy kicsit és nem mondtam rá,hogy próbáljuk ki,vagy benne lennék.Mert elgondolkodtam.

Viszont,hogy a témát,hogy hozzam elő még egyszer azt nem tudom.Esetleg ebben vmi tanács?

2014. máj. 5. 23:51
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Szóval arra is várok tanácsot,hogy hozzam fel,hogy benne lennék.
2014. máj. 5. 23:52
 2/18 anonim ***** válasza:
próbáljátok ki, de szóljatok, jövök én is
2014. máj. 5. 23:53
 3/18 anonim ***** válasza:
mégis mire gondolsz a ,,kipróbálná" alatt? Ha még szűz vagy és arra gondoltatok ami nekem lejött a kérdésből, szerintem ne ő legyen az első...Mellesleg a barátságra nézve szerintem veszélyes lehet, mármint, ha utána megbánjátok, vagy cikinek érzitek, akár a barátság végét is jelentheti. Én legalábbis nem tudnék többé olyan felszabadult lenni a közelében, mindig eszembe jutna, hogy mit is csináltunk ketten. De ha mindenképp szeretnéd, csak simán mondd el neki, hogy gondolkodtál azon amit mondott, vagy kérdezett, és érdeklődj, hogy ezt, hogyan képzelte, és ha a szavaiból az derül ki, hogy még mindig akarja, akkor nyugodtan elmondhatod, hogy benne vagy.
2014. máj. 5. 23:58
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha alapból egyikőtök sem vonzódik az azonos neműekhez meg ha tényleg csak kíváncsiságból meg poénból szerintem simán. ha tényleg egyikőtök se meleg akkor ez egy viccnél tuti nem lesz több. Szerintem úgy vezesd fel neki, hogy "Emlékszel múltkor mit kérdeztél tőlem?" aztán valószínű tudni fogja mire gondolsz. amúgy hány évesek vagytok?
2014. máj. 6. 00:01
 5/18 A kérdező kommentje:

szexre gondoltam,de két lány közt úgy sem olyan,hogy most ő elveszti a szüzességemet.Bár gondolkodtam,hogy fura lenne ha elsőnek egy lány szerezne nekem örömöket.

Ennyitől nem szakadna meg a barátságunk ebben biztos vagyok.Csak szerintem máshogy néznénk a másikra vagy nem tudom. Azért írtam ki,hátha vki volt hasonló szituban.Nyilván nem egy kötelező dolog,ő is zavarban volt amikor erről beszéltünk. Csak vele szívesen kipróbálnám.Most azt hülyeségnek tartom,hogy várjak addig míg,lesz egy párom aki majd elveszti és ha esetleg szét mennénk akkor barátnőmmel kipróbáljuk.Ez most egy lehetőség és nem hagynám ki azért mert szűz vagyok.Nyilván változna vmi barátságunkban,de lehet,hogy semmi csak még szorosabb lenne.

2014. máj. 6. 00:07
 6/18 A kérdező kommentje:
ő 21 én 22
2014. máj. 6. 00:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Attol fugg mire gondolt. Muvibrit dugni a masiknak a puncijaba vagy esetleg ollozasra, mert ha a muvibrirol van szo elvehei a uezesseged v akar sima ujjazassal is elveheti
2014. máj. 6. 00:17
 8/18 A kérdező kommentje:

vibrátorunk nincs is :D

ujjazással nyilván nálam finoman kell,de magamat már ujjaztam meg és nem volt gond..szóval ahhoz eléggé mélyre és intenzíven kéne csinálni.De ő tudja,hogy szűz vagyok és nálam óvatosan kéne az ilyet csinálni.

2014. máj. 6. 00:21
 9/18 anonim ***** válasza:
aaj én is szívesen kipróbálnám lánnyal, de nincs kivel. 3. voltam 18/L
2014. máj. 6. 00:24
 10/18 A kérdező kommentje:

Én már egy ideje kiszeretném próbálni.De én se találtam rá lányt.Aztán tavaly ismerkedtem meg vele,legjobb barátnők lettünk.Sok mindenen túl van a barátságunk.Aztán hozott ő fel többször is lány-lány témát.Aminek kezdtem örülni,mert gondoltam vmi hajlam van benne e felé.Aztán múlthéten mondta ezt a kipróbálósdit,persze sztorival.Most hogy a melóhelyén ez megtörtént vagy csak ügyesen így akarta a témát elővezetni azt nem tudom.De annyira nem akartam elhinni,hogy csak gondolkodtam -.-

Egyből rávághattam volna,hogy benne vagyok,próbáljuk ki.

2014. máj. 6. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!