Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szerettessem meg magammal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerettessem meg magammal?

Figyelt kérdés
Eletemben kb 3x maszturbaltam par percig.. mindenki azt mondja hogy ez tok normalis ha az ember csinalja, meg ilyesmi.. de nekem mégis olyan furcsa es kinosan is erzem magam amikor csinaltam. Nem tudom hogy miert, de zavar hogy ennyire "undorodok" magamtol odalenn. Hogyan tudnek valtoztatni? 19L

2014. máj. 6. 11:21
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsanat rosszul irtam:) nem tudom hogy miert van ez, de zavar hogy ennyire "undorodok" magamtol *
2014. máj. 6. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak nehogy egyszer a levegővételtől is megundorodj, mert abba még bele is halhatsz.
2014. máj. 6. 11:29
 3/7 A kérdező kommentje:
nane:)
2014. máj. 6. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát jobban tennéd ha barátkoznál magaddal pedig. Nézegesd tükörben, vagy nem tudom. Ha még magadtól is undorodsz, hogy várhatod, hogy majd egy férfinak tetsszél?

Neveltetés van netán a dolog mögött?

2014. máj. 6. 12:09
 5/7 A kérdező kommentje:
masfel eve van baratom, de nem elezem az ujjazast csak a csikloizgatast. ezt nem ertem hogy neveltetes van e a dolog mogott, hogy erted?
2014. máj. 6. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Neveltetés mint: "lányom, ne maszturbálj, mert bűnös dolog" vagy hasonló.
2014. máj. 6. 20:24
 7/7 A kérdező kommentje:
dehoogy, sosem.
2014. máj. 7. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!