Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy az első aktusnál ne élvezzek el olya gyorsan? Tudom hogy ez elkerülhetetlen de mégis vannak valami tippek hogy minél tovább bírjam?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp gumival legyen.

Előtte jó ha megismeritek egymás testét.

Neked lehet nem de a párodnak nem árt egy kis előjáték.

Verd ki előtte.(ez tuti működik, szerintem én enélkül már mikor megláttam akkor elmentem volna..ezzel elhúztam az első kb 4-5 percig..elég szarul érzetem magam miatta, de megértő volt és kb 2 perc múlva már 10-12 perces menet jött)

2014. máj. 6. 13:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. máj. 6. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2014. máj. 6. 13:17
 4/10 A kérdező kommentje:
17
2014. máj. 6. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a válasz!

Csináld előtte magadnak, mielőtt találkoztok.

Ez mindig beválik, sőt nem csak az elsőnél, hanem később is, ha jó sokáig akarsz dugni valakit.

2014. máj. 6. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!

Idővel és korral kinövöd. 17 évesen én is ilyen voltam.

2014. máj. 6. 13:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2014. máj. 6. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Az előzőekhez még annyit, hogy ne siess. :D Amúgy nem tudom ki hogy van vele közületek, de nekem az első is kicsivel több, mint fél órás volt.
2014. máj. 6. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz meg ne görcsölj ilyeneken. Ha erre gondolsz, úgyis elsülsz hamar. Ez már csak így működik.
2014. máj. 6. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Először elégítsétek ki egymást kézzel vagy szájjal. Utána amint újra készen állsz már több ideig fogod bírni. A gumi is segít. Ha érzed, hogy közel vagy, csak állj meg ügyesen és ne mozdulj a lányban, esetleg fogd le fél kézzel a csípőjét, hogy ő se mozduljon, csókold meg, gondolj arra, hogy az utcán vagytok ruhában, vagy valami olyamsire amitől kicsit alábbhagy az élvezeted, aztán folytasd. Vagy ha már közel vagy, szállj ki és kezd el csókolni lefelé a testét, nyald kicsit, vagy izgasd kézzel. De van egy szorításos technikai is ha megszorítod a makkod alatti részen, de ez utóbbit először egyedül gyakorolod ;)
2014. máj. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!