Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen típusú kötözős élvezeteket szerettek? Ha Titeket kötöznek, vagy ha Ti kötöztök?
Figyelt kérdés
Miben ad számotokra plusz élményt?2014. máj. 6. 14:29
1/3 anonim válasza:
Én szeretem kikötözni, bilincselni a pasim és élvezésig kényeztetni hosszan, lassan, nagyon lassan a teste minden egyes miliméterét, hogy szinte könyörögjön hogy "dugjam" meg, és amikor már kellőképpen "megkínoztam" akkor megkapja a kegyelemdöfést és meglovagolom. Nekem ez ad hatalmas élményt és boldogságot. Persze játszatjuk fordítva is :)
2/3 anonim válasza:
Hasonlóképp az elsőhöz, jó dolog a végletekig húzni aztán berobbanni :) kár, hogy nincs kivel. F
3/3 anonim válasza:
Mindkettőt imádom. Kötözve jobban szereti lenni mivel én nem mindig Heim hatékonyan kikötni az agyhoz a pasimat:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!