Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok benne lenétek egy hármasban ha a pasitok szeretné?
Figyelt kérdés
2pasi+1lány2014. máj. 6. 16:11
11/18 A kérdező kommentje:
attól h valaki bevállal dolgokat még nem prosti!Szerintem nagyon sokk nő vágyik rá nálam ez a tapasztalat!
2014. máj. 6. 16:29
12/18 anonim válasza:
Igen, de csak párkapcsolaton kívül.
13/18 anonim válasza:
Én is vágytam arra, hogy két lány kényeztessen egyszerre, minden vágyam volt, de mivel van párom, és szeretem, ezért nem tenném meg vele!!!!
14/18 anonim válasza:
Én többször próbáltam rávenni a barátnőm egy kis hármasra. 2nő+ÉN! Mondtam hogy felhívhatnánk az egyik barátnőjét, vagy ha úgy jobb, keresnék Én egy csajt harmadiknak. De nem sikerül rávenni sehogy... SAJNOS! :S
Ezért vonzanak engem a biszex csajok is, azok hazahozzák a barátnőjüket egy kis közös kalandozásra. :) 32/f
15/18 anonim válasza:
Én megtettem a barátomnak, mert már kapcsolatunk elején elmondta, hogy ez régi vágya és én is élveztem végül, pedig eléggé tartottam tőle. Nálunk 2 lány+ 1 pasi volt a felállás.
16/18 anonim válasza:
Hát az én párom tuti nem lenne benne, hogy még egy lány hozzak, pedig nagy vágyam volt, de ezt nem is várom el, mert szeretem. A többi fiúnak biztos szimpatikus a dolog, hogy két nővel, ha egyedül lennék, akkor örülnék neki, tényleg vágytam erre, de a páromat tuti megbántanám, elvégre ha csak őt szeretem, akkor ne mást kívánjak meg szexuálisan!
Ez merész húzás volt, viszont nagyon szeretheted, hogy ezt megtetted neki. :)
17/18 22L válasza:
Én benne lennék...vagy 2 csaj 1 fiú vagy fordítva szerintem abba nincs semmi rossz...viszont nekem a párom másra sem nyított ilyen téren, szóval erre sem...egyszer élünk...:)
18/18 anonim válasza:
En nemtudnàm vegig nezni , hogy kolcsonosen egymàst tapizzak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!