Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire parasztság szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire parasztság szex előtt adni a páromnak egy türölközőt és elküldeni fürdeni? (Én fürödtem előtte)

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 17:19
1 2
 11/19 kovpet ***** válasza:

"ő reggel szokott fürdeni"

Tehát akkor este nem is? Szép tiszta lehet az ágya, ha az egész napot koszt magán rohasztja egész éjjel... Gondolom, naponta nem húz ágyat.

2014. máj. 6. 17:58
 12/19 A kérdező kommentje:

Szex után nyilván mindketten lezuhanyzunk, van amikor együtt.

Elég vegyes válaszokat/reakciókat kaptam, nem tudom hogy mondjam hogy ne értse félre...

2014. máj. 6. 18:02
 13/19 PearlDiver ***** válasza:
"Kicsim, sokkal jobban el tudok lazulni melletted, ha finom friss illatod van, megkérhetlek, hogy szeretkezés előtt fürödjünk?"
2014. máj. 6. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Mond hogy szereted a tusfürdő illatot rajta és hogy normális dolog szex előtt fürdeni. ennyi ha megsértődik ő baja majd rá jön hogy igazad van.
2014. máj. 6. 18:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Oké, megpróbálom és köszi. :)

Ő szereti az ilyen spontán, ideér hozzám és nekem esik szexet, mert annyira megkíván ha nem csinálok semmit is hogy 2 perc beszélgetés után áll neki ... :D

2014. máj. 6. 18:31
 16/19 anonim ***** válasza:
De, most akkor napi háromszor kéne fürdenie? Mert az sem normális. Ugye reggel, meg sex után és előtte is kéne.
2014. máj. 6. 18:36
 17/19 A kérdező kommentje:

Pont ezért kértem ki mások véleményét is... De gondolj arra hogy reggel 9 előtt lezuhanyzik/fürdik, du 6kor találkozunk, addig megizzadhat, stb... nem kell fél óráig fürödnie, csak egy gyors zuhanyzás.

Nem igénytelen a párom, nehogy félreértsétek.

2014. máj. 6. 18:41
 18/19 anonim ***** válasza:
A "Gyere, zuhanyozzunk le együtt" mindig bevált eddig. Ha nem volt kedve, visszakerdezett, hogy miert, Megmondtam, hogy Frissen es illatosan jobban szeretem a szexet :) Ha erre sem veszi a lapot, akkor mar ne finomkodj, mondd meg neki, h igenis büdös es Menjen zuhanyozni. A romantikának ezzel ugyan lőnek, de így járt, aki akadékoskodik.
2014. máj. 6. 19:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is :)
2014. máj. 7. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!