Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire parasztság szex előtt adni a páromnak egy türölközőt és elküldeni fürdeni? (Én fürödtem előtte)
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 17:19
11/19 kovpet válasza:
"ő reggel szokott fürdeni"
Tehát akkor este nem is? Szép tiszta lehet az ágya, ha az egész napot koszt magán rohasztja egész éjjel... Gondolom, naponta nem húz ágyat.
12/19 A kérdező kommentje:
Szex után nyilván mindketten lezuhanyzunk, van amikor együtt.
Elég vegyes válaszokat/reakciókat kaptam, nem tudom hogy mondjam hogy ne értse félre...
2014. máj. 6. 18:02
13/19 PearlDiver válasza:
"Kicsim, sokkal jobban el tudok lazulni melletted, ha finom friss illatod van, megkérhetlek, hogy szeretkezés előtt fürödjünk?"
14/19 anonim válasza:
Mond hogy szereted a tusfürdő illatot rajta és hogy normális dolog szex előtt fürdeni. ennyi ha megsértődik ő baja majd rá jön hogy igazad van.
15/19 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom és köszi. :)
Ő szereti az ilyen spontán, ideér hozzám és nekem esik szexet, mert annyira megkíván ha nem csinálok semmit is hogy 2 perc beszélgetés után áll neki ... :D
2014. máj. 6. 18:31
16/19 anonim válasza:
De, most akkor napi háromszor kéne fürdenie? Mert az sem normális. Ugye reggel, meg sex után és előtte is kéne.
17/19 A kérdező kommentje:
Pont ezért kértem ki mások véleményét is... De gondolj arra hogy reggel 9 előtt lezuhanyzik/fürdik, du 6kor találkozunk, addig megizzadhat, stb... nem kell fél óráig fürödnie, csak egy gyors zuhanyzás.
Nem igénytelen a párom, nehogy félreértsétek.
2014. máj. 6. 18:41
18/19 anonim válasza:
A "Gyere, zuhanyozzunk le együtt" mindig bevált eddig. Ha nem volt kedve, visszakerdezett, hogy miert, Megmondtam, hogy Frissen es illatosan jobban szeretem a szexet :) Ha erre sem veszi a lapot, akkor mar ne finomkodj, mondd meg neki, h igenis büdös es Menjen zuhanyozni. A romantikának ezzel ugyan lőnek, de így járt, aki akadékoskodik.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is :)
2014. máj. 7. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!