Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan segitsek rajta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segitsek rajta, hogy ne féljen?

Figyelt kérdés

Hali. Barátnőm és én is szüzek vagyunk.

2 hónapja vagyunk együtt.

Első csókja is voltam neki,ami azért ritka a mai világban és dijjaztam mikor mondta. Jó, ő is hogy korom ellenére vártam az igazira és én se vagyok túl tapasztalt. (minden intimitás kivéve az aktus, és azok is egyszer. )

Nos. Jelenlegi kapcsolatunk 2 hónapos.

Első intim kapcsolatunk, hogy a puncit simogattam nadrágon keresztül, benedvesedik, szereti...ez az intimitás az első hónapunk végén kezdődött. Azóta járunk ott, hogy a mellét maszirozom, puszilgatom, vagy a bimbot szívom meg vagy harapom finoman. Nagyon tetszik neki. Többször mondta, hogy furcsálja, azt hogy nem kölcsönös a kényeztetés. Mondtam neki hogy nem kötelező, örülök ha engedi mert én nagyon szeretek adni. De ő is akar adni.... Ma is az intimitás közben (simogattam nadrágon keresztül a puncit )meg kérdeztem hogy ő akarja e nekem, és nem akarta. Majd beszélgettünk interneten, s ki derült hogy fél. Akarja de fél. Ezt hogy tudom kezelni? Segítségeteket kérem, esetleg tipp. Egyébként a nadrágon keresztül a puncit izgatom szereti, beszéltük hogy, rendes petting, van amikor akarta és van amikor nem, vagy félt. Most ezt meg beszéltük, hogy nem jár még ott a kapcsolatunk. Ezt el is fogadom és várok ameddig kell, nem emiatt vagyok vele. Szóval a félelmet hogyan kezeljem/kezeljük? Tehát akar adni, de fél.

Valaszaitokat koszonom.

2014. máj. 6. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy nincs mitől félnie, szereted, nem lesz semmi baj, neked sincs sok tapasztalatod, majd együtt rájöttök, kinek mi a jó, kísérleteztek.

Ha akar kényeztetni, de nem mer, mondd meg neki, hogy majd irányítod, hogy a jó neked.

2014. máj. 6. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Kísérletezünk, vagyis legalább én rajta, hol jó neki és hogyan. Izgalmas kis játék. Nem rossz ötlet hogy még mondom neki hogy én is irányítani fogom.
2014. máj. 6. 21:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondtam is meg írtam is neki amit első válaszoló írt. De ez őt "nem nyugtatott meg ".
2014. máj. 6. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. máj. 6. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
21f 18l
2014. máj. 6. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Naa, akkor már felnőttek vagytok, én is 21 vagyok :)

Én 18 évesen vesztettem el a szüzességemet, több, mint fél évig ismerkedtünk, akkor történt, mikor már nem volt közelebb, és minden egy csoda volt :) Azóta is együtt vagyunk természetesen. Türelem, figyelem, sok sok beszélgetés, és időt is hagyjatok! 2 hónap igen kevés idő, erősítsétek a kapcsolatotokat!

Sok szerencsét, minden jót!

21/L

2014. máj. 6. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Eddig sem erőltettem inkább kíváncsiság. Mindkét reszrol.
2014. máj. 6. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!