Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti élvezitek a misszionárius pózt?
Figyelt kérdés
egyáltalán van olyan helyzet amiben élvezhető? mert az hogy a hátamon fekszem nagyon nem jön be, de a barátomnak ez a mániája, hogy szemből csináljuk 19l2014. máj. 6. 21:46
4/11 anonim válasza:
Én szeretem, mert nem én irányítok, és így akármilyen milyen, erősen belémhatolhat...huuu
5/11 anonim válasza:
Én igen, sőt igazából ezt szeretem a legjobban. Utána a "kutyát", a lovaglást meg csak ritkán. De miért nem szereted? Te akarsz inkább az irányító lenni? Vagy nem érzed eléggé? Cserélgessétek a pózokat, az mindenképp dob az aktuson, és akkor mindkettőtök csinálhatja úgyis ahogy ő szereti :)
7/11 anonim válasza:
Hát ha szereti akkor legalább tegyétek változatossá...Próbáljátok meg úgy, hogy a mind a két lábadat felteszed a nyakába...így mélyebben tud beléd hatolni, és a felsőtestetek sem tapad össze, ő csodálhatja a melleidet te pedig őt...vagy ha nem kimondottan a misszionárius pózhoz ragaszkodik, hanem ahhoz, hogy szemben legyetek egymással, akkor meg kipróbálhatjátok azt is, hogy te vagy felül, ülsz az ölében és ő is ül, így szintén szemben vagytok egymással, ő foghatja a popsid, közben meg marha intenzíven érzed magadban a farkát, mert ebben a pózban tökéletesen hozzáér a G pontodhoz...:) 26/L
8/11 anonim válasza:
nem tudom, valamiért nem esik jól, lehet hogy a mérettel van gond és azért kellemetlen.. pedig engem is izgat, ha a másik fél irányít:/ de köszi a tippeket, kiprobaljuk még pár helyzetben aztán ha sehogy sem megy, marad a kutyuli és társai
9/11 anonim válasza:
A mérettel van a gond, és kellemetlen? Nekem ez kisebb méretűeknél okoz némi problémát, de olyankor én is a nyakába teszem a lábam, és úgy már teljesen jó :) De ha neked kellemetlen, akkor az azt jelenti, hogy úgy is túl nagy? De akkor meg hogy bírod a többit? Egyébként ha változtatod a lábad helyzetét- nyakába teszed, amennyire lehet szétterpeszted, egyiket felhúzod, netán egész leteszed stb, azzal lehet az érzést változtatni :) Próbáld ki. :)
10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! :) lehet, hogy amit "utolsó előtti" mondtál bejönne, úgy még nem próbáltuk :)
2014. máj. 6. 22:42
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!