Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Sose fog sikerülni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Sose fog sikerülni? Valaki van ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Az a probléma, hogy nem tudok elélvezni akkor, ha szexelek. Nem megy a felizgulás sem úgy, ahogy akkor érzem, amikor egyedül vagyok. Persze élvezem a szexet, csak nekem a végén kimarad a "nagy bumm". Sose fogok tudni elélvezni senkivel sem? Nagyon rossz, mert alapból görcsös vagyok, mindig aggódok...

Velem lehet a baj?!

2014. máj. 6. 21:48
 1/6 Ladislavdeal ***** válasza:
Nemed? Korod? Tapasztalatod szexben?
2014. máj. 6. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod megnyílni a partnerednek, és a tested felvállalni a másik előtt.Ehhez olyan partner kell, akit tényleg nagyon szeretsz, nem csak mondogatod, hogy szereted.Hanem valóban igy is van. Olyan emberrel sosem fog menni, akit csak elfogadsz.
2014. máj. 6. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
20, lány.
2014. máj. 6. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Én ki tudom elégíteni, neki sikerül. Ő az első partnerem.
2014. máj. 6. 21:53
 5/6 Ladislavdeal ***** válasza:
Több elôjáték vagy próbálj lazítani, többször menj el mikor ô elégít ki orálisan vagy csak ujjaz, így játszadozzatok el, nem kell rögtön a szexbe beleugorni, legyen még sok orgazmusod mikor ô elégít ki aztán próbáljátok meg (1. voltam)
2014. máj. 6. 22:00
 6/6 Seerorin ***** válasza:
Az eddigi javaslatok beválhatnak, ha esetleg nagyon görcsös vagy kérd meg, hogy masszírozzon meg tegyetek valami lágy zenét. Dobjatok mellé egy kis masszázsolajat aminek neked tetszik az illata és valószínűleg menni fog!
2014. máj. 7. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!