Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért baj az ha a pasitok felveti a hármast, de nem lánnyal, hanem 2 pasi 1 lány felállásban?
Figyelt kérdés
Lányok válasza érdekel kifejezetten, hogy mitől tartanak, ha párjuk ezt akarja, és miért zárkóznak el előle.2014. máj. 6. 23:11
11/23 anonim válasza:
mert a szexualitás 2 emberről szól mivel elsősorban a szerelem kifejező eszköze (nekem legalábbis)
20/F
12/23 A kérdező kommentje:
Hiába akarják egyesek megmagyarázni, tudom hogy voltam szerelmes és mégis vágytam hogy ezt csináljam a barátnőmmel hármasban.
2014. máj. 6. 23:26
14/23 anonim válasza:
Akkor te csak azt hitted, hogy az vagy. Már ha csak egy normális birtoklási vágy alakul ki benned sem gondolkodál ilyenen barátnő mellett.
16/23 A kérdező kommentje:
Azok a pasik akik betegnek tartanak, azok tegyék már a szívükre a kezüket és mondják meg őszintén, hogyha a nőjük ajánlaná fel, hogy vegyenek be másik lányt, akkor nem élnének -e a lehetőséggel?
Mert igenis élnétek, és akkor ti ugyanolyan betegek vagytok, mert nem csak kettesben akartok lenni.
2014. máj. 6. 23:32
17/23 anonim válasza:
nem élnék két nővel hármassal. már írtam. undorodnék a nőmtől utána
30+F
18/23 anonim válasza:
Esetleg nem az a motivációd alapja hogy látens homár vagy és izgatna egy másik férfi látványa? Nekem inkább ez jön le, nem a "szerelmes" vagyok maszlagod.
39F
19/23 anonim válasza:
Nekem nagyon rosszul esne, ha ilyet kérne tőlem a barátom, esélyes, hogy szakítanék is vele, ha ilyen simán odadobna egy másik férfinak...szar érzés lenne na.
20/23 A kérdező kommentje:
Mondja ezt valaki, aki úgy kommentel, hogy oda van írva, hogy csak lányok :)
2014. máj. 7. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!